ВЕСТИ:
Почетна / 2013 / април

Monthly Archives: април 2013

Општина Осечина: Јавне набавке

Јавне набавке

На овој страници се можете информисати о свим јавним набавкама које ће бити расписане, објављивање позива за подношење понуда, овде можете преузети материјале везане за јавне набавке као и обавештења о додели уговора. Погледајте план јавних набавки за 2013. годину. Набавка мале вредности 4 рачунара и 2 штампача расписана 22.04.2013. ... Read More »

Питајте председника општине

Председник општине Осечина Никола Томић прима странке сваког четвртка од 8:00. Контактирајте кабинет председника, све додатне информације можете добити на број 014/451-158. Такође председнику можете поставити и питања путем нашег сервиса, потребно је да попуните податке о себи и поставите питање, а одговор ћете добити у најкраћем року. ПИТАЊЕ: Pitao ... Read More »

Свети Николај – општинска слава

Општинска слава

Read More »

Меморијал Миленку Павловићу у Горњем Црниљеву (фото)

Спомен обележје Миленку Павловић у Горњем Црнилјеву

Read More »

Заменица председника општине Биљана Мићић

Биљана Мићић је рођена 1981. године. Основну школу завршила је у Осечини, потом средњу Пољопривредну школу у Ваљеву, а након тога Пољопривредни факултет у Земуну, Универзитет у Београду, где је стекла звање дипломирани инжењер прехрамбене технологије биљних производа. Од 2012. године запослена је у Општинској управи Осечина на пословома заштите ... Read More »

Скупштина општине Осечина

локана самоуправа

Скупштина има Председника скупштине који организује рад скупштине, сазива и председава њеним седницама и обавља друге послове утврђене законом и статутом општине. Скупштину општине чине одборници, које бирају грађани на непосредним изборима, тајним гласањем, у складу са законом и статутом општине и бирају се на 4 године. Одборници Скупштине општине ... Read More »

ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

Центар за Социјални рад

Центар за социјални рад у Осечини основан је 01.04.1990.године.Налази се на адреси ул.Карађорђева 114, 14253 Осечина. Као врста установе социјалне заштите , Центар пружа помоћ грађанима и њиховим породицама када дођу у стање социјалне потребе.  У обављању послова из своје надлежности, Центар сарађује са: Локалном самоуправом, месним заједницама, школама, судовима, ... Read More »

Дан општине Осечина 16.04.

Дан општине

Read More »

Scroll To Top