VESTI:
Početna / 2013 / april

Monthly Archives: april 2013

Opština Osečina: Javne nabavke

Javne nabavke

Na ovoj stranici se možete informisati o svim javnim nabavkama koje će biti raspisane, objavljivanje poziva za podnošenje ponuda, ovde možete preuzeti materijale vezane za javne nabavke kao i obaveštenja o dodeli ugovora. Pogledajte plan javnih nabavki za 2013. godinu. Nabavka male vrednosti 4 računara i 2 štampača raspisana 22.04.2013. ... Read More »

Pitajte predsednika opštine

Predsednik opštine Osečina Dragan Aleksić prima stranke svakog četvrtka od 8:00. Kontakt osoba je Biljana Mićić, sve dodatne informacije možete dobiti na broj 014/451-158. Takođe predsedniku možete postaviti i pitanja putem našeg servisa, potrebno je da popunite podatke o sebi i postavite pitanje, a odgovor ćete dobiti u najkraćem roku. ... Read More »

Sveti Nikolaj – opštinska slava

Opštinska slava

Read More »

Memorijal Milenku Pavloviću u Gornjem Crniljevu (foto)

Spomen obeležje Milenku Pavlović u Gornjem Crniljevu

Read More »

Zamenik predsednika opštine Nenad Stevanović

predednik opštine

Rođen je u Osečini 1969. godine. Od 2008. godine je na funkciji predsednika opštine Osečina. Oženjen je i otac dve ćerke, živi u porodičnoj kući u Osečini Pre preuzimanja funkcije predsednika opštine, radio je u preduzećima „Krušik-plastika“ i „Podgorka“, u službama komercijale i marketinga, bio rukovodilac u Zavodu za zdravstveno ... Read More »

Skupština opštine Osečina

lokana samouprava

Skupština ima Predsednika skupštine koji organizuje rad skupštine, saziva i predsedava njenim sednicama i obavlja druge poslove utvrđene zakonom i statutom opštine. Skupštinu opštine čine odbornici, koje biraju građani na neposrednim izborima, tajnim glasanjem, u skladu sa zakonom i statutom opštine i biraju se na 4 godine. Odbornici Skupštine opštine ... Read More »

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD

Centar za Socijalni rad

Centar za socijalni rad u Osečini osnovan je 01.04.1990.godine.Nalazi se na adresi ul.Karađorđeva 114, 14253 Osečina. Kao vrsta ustanove socijalne zaštite , Centar pruža pomoć građanima i njihovim porodicama kada dođu u stanje socijalne potrebe.  U obavljanju poslova iz svoje nadležnosti, Centar sarađuje sa: Lokalnom samoupravom, mesnim zajednicama, školama, sudovima, ... Read More »

Dan opštine Osečina 16.04.

Dan opštine

Read More »

Scroll To Top