VESTI:
Početna / 2013 / april

Monthly Archives: april 2013

Opština Osečina: Javne nabavke

Javne nabavke

Na ovoj stranici se možete informisati o svim javnim nabavkama koje će biti raspisane, objavljivanje poziva za podnošenje ponuda, ovde možete preuzeti materijale vezane za javne nabavke kao i obaveštenja o dodeli ugovora. Pogledajte plan javnih nabavki za 2013. godinu.Nabavka male vrednosti 4 računara i 2 štampača raspisana 22.04.2013. Obaveštenje ... Read More »

Pitajte predsednika opštine

Predsednik opštine Osečina Nikola Tomićprima stranke svakog četvrtka od 8:00. Kontaktirajte kabinet predsednika, sve dodatne informacije možete dobiti na broj 014/451-158.Takođe predsedniku možete postaviti i pitanja putem našeg servisa, potrebno je da popunite podatke o sebi i postavite pitanje, a odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.PITANJE: Pitao bix vas samo ... Read More »

Sveti Nikolaj – opštinska slava

Opštinska slava

Read More »

Memorijal Milenku Pavloviću u Gornjem Crniljevu (foto)

Spomen obeležje Milenku Pavlović u Gornjem Crniljevu

Read More »

Zamenica predsednika opštine Biljana Mićić

Biljana Mićić je rođena 1981. godine. Osnovnu školu završila je u Osečini, potom srednju Poljoprivrednu školu u Valjevu, a nakon toga Poljoprivredni fakultet u Zemunu, Univerzitet u Beogradu, gde je stekla zvanje diplomirani inženjer prehrambene tehnologije biljnih proizvoda. Od 2012. godine zaposlena je u Opštinskoj upravi Osečina na poslovoma zaštite ... Read More »

Skupština opštine Osečina

lokana samouprava

Skupština ima Predsednika skupštine koji organizuje rad skupštine, saziva i predsedava njenim sednicama i obavlja druge poslove utvrđene zakonom i statutom opštine.Skupštinu opštine čine odbornici, koje biraju građani na neposrednim izborima, tajnim glasanjem, u skladu sa zakonom i statutom opštine i biraju se na 4 godine.Odbornici Skupštine opštine Osečina1. ALEKSIĆ ... Read More »

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD

Centar za Socijalni rad

Centar za socijalni rad u Osečini osnovan je 01.04.1990.godine.Nalazi se na adresi ul.Karađorđeva 114, 14253 Osečina. Kao vrsta ustanove socijalne zaštite , Centar pruža pomoć građanima i njihovim porodicama kada dođu u stanje socijalne potrebe. U obavljanju poslova iz svoje nadležnosti, Centar sarađuje sa:Lokalnom samoupravom, mesnim zajednicama, školama, sudovima, policijom, domovima ... Read More »

Dan opštine Osečina 16.04.

Dan opštine

Read More »

Scroll To Top