VESTI:
Početna / 2015 / februar

Monthly Archives: februar 2015

Preventivna deratizacija

Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2), 57. i 60. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/2012) Opštinska uprava Osečina,www.osecina.comobjavljuje POZIV za podnošenje ponudePredmet javne nabavke, broj JN404-9/2015, koja se sprovodi u postupku javne nabavke male vrednosti je preventivna deratizacija, oznaka iz opšteg rečnika javne nabavke: 90923000.Pravo učešća ... Read More »

Kreću radovi od Drajića rampe do Zavlake

Prošle godine započeto uređenje i regulacija vodotoka, kao i čišćenje rečnih korita na teritoriji opštine Osečina, koje je započeto na Jadru, Lovačkoj reci i Ostružanjki i u njega do sada utrošeno pet od ukupno 18 miliona dinara donacije od Vlade Japana, biće nastavljeno i u ovoj godini.O tome nas je ... Read More »

Uklanjanje pasa sa javnih površina i neškodljivo uklanjanje životinjskih leševa

Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2), 57. i 60. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/2012) Opštinska uprava Osečina,www.osecina.comobjavljuje POZIV za podnošenje ponudePredmet javne nabavke, broj JN404-8/2015, koja se sprovodi u postupku javne nabavke male vrednosti je hvatanje, uklanjanje pasa sa javnih površina i neškodljivo uklanjanje životinjskih ... Read More »

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD: Odeća i igračke iz Austrije i Nemačke

Jedan od članova porodice u čijem vlasništvu je austrijsko – srpska kompanija „Podgorka” iz Osečine mladi Matijas Grinevald i njegov poslovni partner Dan Hase iz Nemačke obezbedili su i preko Centra za socijalni rad „Napredak” uručili humanitarnu pomoć mališanima iz socijalno najugroženijih porodica na teritoriji ove opštine.Dobrotvori su, kako su ... Read More »

NOVI OPŠTINSKI STIPENDISTI: Uz 31 još 20 stipendija

 Komisija za dodelu stipendija Skupštine opštine Osečina, na sednici održanoj 9. februara 2015. godine, donela je odluku o dodeljivanju stipendija studentima koji ispunjavaju školski i materijalni uslov predviđen opštinskom Odlukom o stipendiranju studenata. Novi stipendisti opštine su:KATARINA VILOTIĆ iz Dragijevice, student druga godina Visoko – poslovne škole strukovnih studija u ... Read More »

„FOND DIJASPORA ZA MATICU”: Donacija za školu u Komiriću

Udruženja „Fond dijaspora za maticu”, s jedne strane, Opština Osečina i Osnovna škola „Braća Nedić”, u Beogradu su potpisali tripartitni ugovor o donaciji u iznosu od pet miliona dinara. Sredstva su namenjena za adaptaciju i rekonstrukciju oronule školske zgrade u Komiriću.Direktor Udruženja Živadin Jovanović, nekadašnji ministar inostranih poslova, koji je ... Read More »

Održavanje javnog osvetljenja na teritoriji opštine Osečina

Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2), 57. i 60. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/2012) Opštinska uprava Osečina,www.osecina.comobjavljujePOZIV za podnošenje ponudePredmet javne nabavke, broj JN404-6/2015, koja se sprovodi u postupku javne nabavke male vrednosti je održavanje javnog osvetljenja na teritoriji opštine Osečina, usluge, oznaka iz ... Read More »

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA DODELU NAGRADA OPŠTINE OSEČINA u 2015. godini

Komisija za saradnju i društvena priznanja Skupštine opštine Osečina, dana 04.02.2015. godine O B J A V LJ UJ E JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA DODELU NAGRADA OPŠTINE OSEČINA u 2015. godiniNagrada Opštine se dodeljuje povodom proslave Dana opštine Osečina – 16. aprila za najvrednija dostignuća u Opštini u kalendarskoj 2014. ... Read More »

MINISTAR VELIMIR ILIĆ: Na redu mostovi i klizišta

U okviru redovnog ministarskog zadatka vezanog za saniranje posledica prošlogodišnjih majskih poplava i pokretanja klizišta, ministar bez portfelja Velimir Ilić za jednu od prvih destinacija koje ovih dana obilazi radi utvrđivanja dokle se odmaklo u obnovi, izabrao je opštinu Osečinu.-Obnova zemlje posle katastrofalnih poplava i aktiviranja klizišta ne odvija se ... Read More »

Scroll To Top