VESTI:
Početna / 2016 / januar

Monthly Archives: januar 2016

Ozakonjenje objekata – OBAVEŠTENJE

Opštinska uprava opštine Osečina u skladu sa članom 2. i 7. Zakona o ozakonjenju objekata („Sl. glasnik RS“, broj 96/2015), objavljuje sledeće:O B A V E Š T E NJ EObaveštavaju se građani sa teritorije opštine Osečina, da je stupio na snagu Zakon o ozakonjenju objekta („Sl. glasnik RS“, broj ... Read More »

OPŠTINSKA NOVČANA POMOĆ ZA NOVOROĐENU DECU – Za godinu dana – 72 bebe

Prošle godine opština Osečina postala je bogatija za 72 najmlađa sugrađanina. Od 1. januara do 31. decembra svet je ugledalo upravo toliko beba čiji roditelji imaju prebivalište na osečanskoj teritoriji, a prošlog ponedeljka na prigodnoj svečanosti u opštini novčana pomoć uručena je za 38 porodilja iz druge polovine minule godine.Iznose ... Read More »

ZAKAZANA SEDNICA SO: Nema prekobrojnih u javnom sektoru

Na predlog Zlatije Miličić, predsednice lokalnog parlamenta, u petak, 29. Januara, u 11 časova, održaće se 21. redovna sednica Skupštine opštine Osečina. Prema predloženom dnevnom redu jedina tačka ovog zasedanja biće razmatranje predloga i donošenje odluke o maksimalnom broju zaposlenih u organizacionim oblicima u sistemu javnog sektora u 2015. godini.Predlog ... Read More »

OŠ „VOJVODA MIŠIĆ” PECKA: Ivestitori na licu mesta

Osnovnu školu „Vojvoda Mišić” u Peckoj, koja je predviđena za revitalizaciju u prvoj grupi objekata u prvoj fazi projekta „Energetska efikasnost u javnim zgradama” posetili su predstavnici Ministarstva prosvete Republike Srbije, nemačke razvojne KFW banke i opštine Osečina.Razlog posete bio je da se investitori pre početka građevinskih poslova bolje upoznaju ... Read More »

STRATEŠKO PLANIRANJE: Program razvoja sporta

Unapređenje kvaliteta života i obogaćivanje društvenih odnosa među stanovništvom kroz bavljenje sportom, kao i stvaranje sistema u kome će svako imati pravo da se bavi sportom, najvažniji su razlozi za donošenje Programa razvoja sporta u opštini Osečina za period 2015-2018. godine. Cilj ovog strateškog dokumenta je da omogući da se ... Read More »

„KRUŠIK-PLASTIKA”: Dug kao ulog u kapital

Unapred pripremljeni plan reorganizacije, koji je u dogovoru sa Ministarstvom privrede, Agencijom za privatizaciju i opštinom podnet nadležnom sudu posle nekoliko neuspelih pokušaja vlasničke transformacije, nova je prilika za „Krušik-plastiku” a.d. Osečina. Cilj ovog koraka je konverzija potraživanja državnih poverilaca u trajni ulog u kapital ove firme.-Neizmirenih obaveza imamo samo ... Read More »

SO OSEČINA: Konkurs za studentske stipendije

Na osnovu člana 2, 9. i 10. Odluke o stipendiranju studenata („Opštinski službeni glasnik”, br. 9/2015), Komisija za dodelu stipendija Skupštine opštine Osečina na sednici održanoj dana 05.01.2016. godine, odlučila je da raspišeK O N K U R SZA DODELU STUDENTSKIH STIPENDIJAZA ŠKOLSKU 2015/2016 GODINUKonkurs se raspisuje radi dodele stipendija ... Read More »

Scroll To Top