VESTI:
Početna / 2016 / februar

Monthly Archives: februar 2016

Nabavka kancelarijskog materijala

Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2), 57. i 60. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/2012,14/2015 i 68/2015) Opštinska uprava Osečina,www.osecina.com objavljujePOZIVza podnošenje ponudePredmet javne nabavke, broj JN 404-7/2016, koja se sprovodi u postupku javne nabavke male vrednosti je nabavka kancelarijskog materijala (Skupština opštine, Opštinsko veće, ... Read More »

Hvatanje, uklanjanje pasa sa javnih površina i neškodljivo uklanjanje životinjskih leševa

Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2., 57. i 60. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/2012, 14/2015 i 68/2015) Opštinska uprava Osečina,www.osecina.com objavljujePOZIVza podnošenje ponudePredmet javne nabavke, broj JN404-6/2016, koja se sprovodi u postupku javne nabavke male vrednosti je hvatanje, uklanjanje pasa sa javnih površina i ... Read More »

OSEČANSKI POBEDNIK: Svi trofeji za Kotor

Mladi košarkaši Kotora iz Crne Gore osvojili su prvo mesto na trećem međunarodnom turniru košarkaških nada u Osečini. On su u finalu savladali Leotara iz Trebinja sa 61:60 i zasluženo prigrilila sve prestižniji trofej „Osečanski pobednik”. Kapiten Kotorana Matija Branković primio je još dva pehara – kao najbolji igrač i ... Read More »

OPŠTINA STIPENDIRA STUDENTE: Još 11 stipendija

Komisija za dodelu stipendija Skupštine opštine Osečina, na sednici održanoj 1. februara, odlučila je da stipendije za 2016. godinu dodeli svim kandidatima koji su ispunili propisane uslove , a to su:1.Nikola JANKOVIĆ iz sela Osečina, četvrta godina Muzičke akademije u Istočnom Sarajevu, smer violina,2.Dušica MATIĆ iz Gunjaka, druga godina Prirodno ... Read More »

UMRLA LJUBICA JANČIĆ IZ LOPATNJA, NASTARIJA ŽITELJKA OPŠTINE

U Lopatnju je u 102. godini života preminula najstarija žiteljka opštine Osečina – Ljubica Jančić. Rođena je na Petrovdan, 12. jula 1914. godine, samo dve sedmice posle atentata u Sarajevu na austrougarskog princa Ferdinanda, odnosno 15 dana pre zvaničnog početka Velikog rata. Potiče iz familije Milovanović, takođe iz Lopatnja, gde ... Read More »

Formiran opštinski tim za razvoj agrara

U opštini Osečina se krenulo sa prvim korakom u pravcu vođenja jedne osmišljene i aktivne politike u oblasti sveukupnog ruralnog razvoja, uz nameru da se paraleleno razvija i sistem kontrole utroška podsticajnih budžetskih sredstava namenjenih agraru.„Formiran je opštinski tim za podršku razvoju poljoprivrede i ruralnog razvoja u samoj opštinskoj upravi ... Read More »

JKP „OSEČINA”: Vodosnabdevanje prioritetno, kanalizacija hitno!

U bliskoj budućnosti preostali deo azbestnog cevovoda za vodu u Osečini biće zamenjen, a ova opština postati jedna od retkih u Srbiji čiji stanovnici više neće piti vodu iz azbestnih cevi. To je rezultat i višegodišnjeg rada i angažovanja Javnog komunalnog preduzeća „Osečina” na rekonstrukciji vodovodne mreže.-Brojne donacije u ovoj ... Read More »

Obezbeđenje zgrade Opštinske uprave Osečina

Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2), 57. i 60. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/2012, 14/2015 i 68/2015) Opštinska uprava Osečina,www.osecina.comobjavljujePOZIVza podnošenje ponudePredmet javne nabavke, broj JN404-2/2016, koja se sprovodi u postupku javne nabavke male vrednosti je obezbeđenje zgrade Opštinske uprave Osečina, oznaka iz opšteg ... Read More »

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA DODELU NAGRADA OPŠTINE OSEČINA U 2016. GODINI

Nagrada Opštine se dodeljuje svake godine povodom proslave Dana opštine Osečina – 16. aprila za najvrednija dostignuća u Opštini u kalendarskoj 2015. godini ili za kontinuirani rad i ukupne rezultate rada u oblasti: privrede; poljoprivrede i ruralnog razvoja; vaspitno-obrazovnog rada; stvaralaštva učenika i studenata; medicine i socijalne zaštite; urbanizma; arhitekture ... Read More »

Scroll To Top