VESTI:
Početna / 2016 / maj

Monthly Archives: maj 2016

Izvođenje regulacionih radova na reci Pecka

Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2), 57., 60. i 131b. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/2012,14/2015 i 68/2015) opština Osečina,www.osecina.comobjavljujePOZIVza podnošenje ponudePredmet javne nabavke, broj JN 404-24/2016, koja se sprovodi u otvorenom postupku javne nabavke,  je izvođenje regulacionih radova na reci Pecka u mestu Osečina, ... Read More »

OBIMNI RADOVI U CELOJ OPŠTINI: Komunalije, putevi, reke, mostovi…

Posle zamene dotrajalih azbestno-cementnih vodovodnih cevi plastičnim, polietilenskim, koja je izvršena trotoarom duž glavne ulice u Osečini, u toku je postavljanje kanalizacionih kolektora ispod kolovoza centralne osečanske saobraćajnice. To je razlog za česte promene režima saobraćaja, otežano kretanje vozila i pešaka kroz naselje, čak i povremeno kraće prekide na ovom  ... Read More »

ZAKAZANA KONSTITUTIVNA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

Opštinska izborna komisija utvrdila je ukupne rezultate aprilskih izbora za odbornike Skupštine opštine i na sednici od 4. maja donela rešenja o dodeli odborničkih mandata za novi saziv lokalnog parlamenta. Tom prilikom potvrđeno je da je izborna lista Srpske napredne stranke dobila 14 mandata, Demokratske stranke dva, koalicija „Socijalistička partija ... Read More »

U OSEČINI I GORNJEM CRNILJEVU: Slava i memorijal

Utorak, 3. maja, u Osečini je proslavljena opštinska krsna slava posvećena zaštitniku ove zajednice Svetom Nikolaju Žičkom, dok je u Gornjem Crniljevu, u prisustvu rodbine, predstavnika Vojske Srbije, lokalne samouprave i građana ovog kraja, obeleženo 17.  godina od pogibije pilota pukovnika Milenka Pavlovića. Važnu ulogu u organizaciji ova dva skupa ... Read More »

Geodetska snimanja za potrebe Odeljenja za imovinsko pravne poslove

Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2), 57. i 60. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/2012,14/2015 i 68/2015) Opštinska uprava Osečina,www.osecina.comobjavljujePOZIVza podnošenje ponudePredmet javne nabavke, broj JN 404-20/2016, koja se sprovodi u postupku javne nabavke male vrednosti je Geodetska snimanja za potrebe Odeljenja za imovinsko pravne ... Read More »

Scroll To Top