ВЕСТИ:
Почетна / вести / инфраструктура / НА ОШТЕЋЕНИМ ПОДГОРСКИМ ДРУМОВИМА – Нормализује се саобраћај
НА ОШТЕЋЕНИМ ПОДГОРСКИМ ДРУМОВИМА – Нормализује се саобраћај

НА ОШТЕЋЕНИМ ПОДГОРСКИМ ДРУМОВИМА – Нормализује се саобраћај

Предузеће за путеве „Ваљево”, које води бригу о путевима првог и другог реда на територији општине Осечина, после априлских и мајских временских непогода, поред својих редовних послова на одржавању саобраћајне мреже, има и додатни посао који се односи на санирање последица од активирања клизишта, бројних одрона и штета од поплаве.

Упркос појединачним примедбама које долазе из неких делова општине и односе се на недовољну брзину или начин поправке разорених подгорских друмова, ипак, превладава утисак да су они из дана у дан све проходније, односно да се саобраћај на њима приметно нормализује.

– Санирали смо поткопани мост испред Пецке и одцепљења коловоза на улазу и у центру ове варошице. На путу Ваљево – Лозница, између Осечине и Комирића, такође смо поправили два велика одцепљења коловоза, а тренутно отклањамо оштећења између Комирића и Завлаке…- каже Иван Јаћимовић, шеф пункта у Осечини, истичући да његова фирма покрива велику територију по површини и да је то један од разлога што утисак о њиховом ангажовању није увек баш најповољнији.

По његовим речима, урађен је план активности Предузећа за путеве „Ваљево” у овој општини, којим је прецизирано шта би све требало да буде урађено до октобра месеца. Он сматра да ће његова фирма успешно одрадити све своје задатке у зацртаним роковима.

Scroll To Top