VESTI:
Početna / vesti / infrastruktura / NA OŠTEĆENIM PODGORSKIM DRUMOVIMA – Normalizuje se saobraćaj
NA OŠTEĆENIM PODGORSKIM DRUMOVIMA – Normalizuje se saobraćaj

NA OŠTEĆENIM PODGORSKIM DRUMOVIMA – Normalizuje se saobraćaj

Preduzeće za puteve „Valjevo”, koje vodi brigu o putevima prvog i drugog reda na teritoriji opštine Osečina, posle aprilskih i majskih vremenskih nepogoda, pored svojih redovnih poslova na održavanju saobraćajne mreže, ima i dodatni posao koji se odnosi na saniranje posledica od aktiviranja klizišta, brojnih odrona i šteta od poplave.

Uprkos pojedinačnim primedbama koje dolaze iz nekih delova opštine i odnose se na nedovoljnu brzinu ili način popravke razorenih podgorskih drumova, ipak, prevladava utisak da su oni iz dana u dan sve prohodnije, odnosno da se saobraćaj na njima primetno normalizuje.

– Sanirali smo potkopani most ispred Pecke i odcepljenja kolovoza na ulazu i u centru ove varošice. Na putu Valjevo – Loznica, između Osečine i Komirića, takođe smo popravili dva velika odcepljenja kolovoza, a trenutno otklanjamo oštećenja između Komirića i Zavlake…- kaže Ivan Jaćimović, šef punkta u Osečini, ističući da njegova firma pokriva veliku teritoriju po površini i da je to jedan od razloga što utisak o njihovom angažovanju nije uvek baš najpovoljniji.

Po njegovim rečima, urađen je plan aktivnosti Preduzeća za puteve „Valjevo” u ovoj opštini, kojim je precizirano šta bi sve trebalo da bude urađeno do oktobra meseca. On smatra da će njegova firma uspešno odraditi sve svoje zadatke u zacrtanim rokovima.

Scroll To Top