VESTI:
Početna / vesti / kultura / TV „SLAGALICA”: Naš Radiša redom „šiša”
TV „SLAGALICA”: Naš Radiša redom „šiša”

TV „SLAGALICA”: Naš Radiša redom „šiša”

Radiša Nikolić iz Belotića kod Osečine posle sedam uzastopnih pobeda u „Slagalici”, popularnom zabavnom kvizu Radio televizije Srbije, plasirao se u četvrt finale, odnosno izborio je mesto među osam najboljih i najozbiljnijih kandidata za vredne nagrade u aktuelnom ciklusu ovog nadmetanja.

U igrama koje podrazumevaju odlično opšte znanje i kulturu, zatim informisanost, onda dosetljivost, kao i snalažljivost, Nikolić je do sada bio veoma uspešan. Sedam dana za redom „držao” je kraj TV ekrana svoju familiju, prijatelje, poznanike i zemljake, koji svim srcem navijaju za njega, kao i druge ljubitelje ovog kviza širom Srbije, regiona i sveta, zadivljujući ih tačnim odgovorima i velikim brojem osvojenih bodova. Nema sumnje da je zaslužio veliku podršku i u nastaku „Slagalice”, to jest u borbama za što bolji plasman.

Za one koji ga manje poznaju, prilika je da se kaže da je Radiša Nikolić rođen 1965. godine, zatim da je završio je gimnaziju, da živi u Belotiću i da se bavi pevanjem preko 30 godina. Ranije je učestvovao u još nekim domaćim kvizovima. U Narodnoj biblioteci Osečina s ponosom ističu da je Radiša njihov član, čest posetilac čitaonice i pozajamnog odeljenja, odnosno revnosni ljubitelj knjiga, u čemu je, možda, i „tajna” njegovih zapaženih nastupa u kviz takmičenjima.

 

Scroll To Top