VESTI:
Početna / vesti / privreda / PODRŠKA OD „NALED-A”: Sajam je pun pogodak
PODRŠKA OD „NALED-A”: Sajam je pun pogodak

PODRŠKA OD „NALED-A”: Sajam je pun pogodak

Jedan od podgorskih brendova – suve šljive sa područja opštine Osečine u moderno dizajniranim pakovanjima – biće sastavni deo novogodišnjih paketa koje će Nacionalna Alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) poklanjati svojim partnerima, saradnicima i prijateljima. Dogovor o tome postignut je u okviru razgovora o nastavku saradnje na izgradnji povoljnog poslovnog okruženja, koji je vođen u Osečini između Violeta Jovanović, izvršnog direktora NALED-a i predstavnika lokalne samouprave.

Pored opštinskog sedišta, gde su joj domaćini bili Nenad Stevanović, predsednik Opštine, njegov zamenik Milan Simić i Miodrag Stanišić, koordinator Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, izvršna direktorka NALED-a posetila je i pogone ovdašnje firme „Podgorina-voće” vlasnika Dragoljuba Mitrovića u Lopatnju.

-Vezivanje šljive za Osečinu i ovaj kraj putem organizovanja sajamske manifestacije i isticanje značaja ove voćne vrste za  dalji razvoj vaše sredine i čitave Srbije, predstavlja pun pogodak. Od NALED-a i u budućnosti možete očekivati maksimalnu podršku kada je u pitanju održavanje Sajma šljiva, zatim brendiranje šljivarskih proizvoda, onda zaštita geografskog porekla, kao i privlačenje investicija na ovo područje – rekla je Violeta Jovanović.

Scroll To Top