VESTI:
Početna / vesti / privreda / Povezivanje ljudskih potencijala
Povezivanje ljudskih potencijala

Povezivanje ljudskih potencijala

Uspešni zemljak dr Đorđe Mitrović, koji radi na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, svojim pristankom da pomogne zavičaju obradovao je predastavnike opštine i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj sa kojima je razgovarao o trenutnoj situaciji u lokalnoj zajednici i preduzetim aktivnostima u vezi definisanja investicionih potencijala, kao i o mogugućnostima i izazovima koji su pred opštinom Osečina.

– Kao jedna od stalnih aktivnosti naše Kancelarije nametnula se potreba za aktivnijim spoljnim povezivanjem ljudskih potencijala. Vokacija dr Đorđa Mitrovića i ogromno iskustvo u izradi projekata, zatim njegovi međunarodni angažmani, odlično poznavanje stranih jezika i saveti mogu nam biti od velike pomoći i koristi – kaže Miodrag Stanišić, koordinator Kancelarije.

Ovom prilikom, po rečima zamenika predsednika Opštine Milana Simića, sa zahvalnim sagovornikom i budućim saradnikom postignuta je saglasnost da je prioritetni cilj opštine privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta kao jedini put ka rešavanju nagomilanih ekonomskih, socijalnih i svih drugih problema. Na lokalnoj samoupravi je da napravi ambijent otvarajući više mogućnosti za kreativnost i profesionalizaciju u radu. U tom slučaju ni uspesi ne mogu izostati!

 

Scroll To Top