VESTI:
Početna / vesti / privreda / REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA: Obuka za preduzetništvo
REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA: Obuka za preduzetništvo

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA: Obuka za preduzetništvo

U okviru Programa standardizovanog seta usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u 2014. godini, koji se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom privrede i Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj, u Osečini je krajem prošle sedmice održana dvodnevna obuka pod nazivom „Pregled standarda kvaliteta i zaštite životne sredine od značaja za poslovanje”.

Program obuke, koju u šest opština u zapadnoj Srbiji sprovodi  akreditovana Regionalna razvojna agencija Podrinja, Podgorine i Rađevine sa sedištem u Loznici, obuhvatio je sledeće teme: pojam kvaliteta i upravljanje njime, primena sistema menadžmenta kvalitetom u organizaciji i savremeni trendovi.

-Učesnici obuke, predstavnici malih i srednjih preduzeća  i preduzetnici iz Podgorine, upoznati su sa relevantnim standardima za sisteme menadžmenta kvaliteta i zaštite životne sredine. Obuka je bila uvod u detaljnije konsultacije i imala je za cilj podizanje svesti o ključnim konceptima i pristupima različitih sistema menadžmenta kvaliteta i zaštite životne sredine, kao i o procesima za uvođenje i sertifikaciju – izjavila je Milena Marjanović, saradnik u sektoru za održivi razvoj i razvoj infrastrukture.

Pored Osečine, ova agencija održaće slično  obučavanje i na teritoriji grada Loznice, a zatim i u opštinama Krupanj, Ljubovija, Mali Zvornik i Bogatić.

Scroll To Top