VESTI:
Početna / vesti / privreda / U NEDELIŠĆU, U HRVATSKOJ: Uspešan nastup na MESAP-u
U NEDELIŠĆU, U HRVATSKOJ: Uspešan nastup na MESAP-u

U NEDELIŠĆU, U HRVATSKOJ: Uspešan nastup na MESAP-u

Privrednici iz Osečine imali su uspešan nastup u Nedelišću, u Hrvatskoj, na tamošnjem tradicionalnom sajmu preduzetništva i vina. Po rečima Nikole Tomića, direktor Turističke organizacija „Podgorina”, na čijem štandu je predstavljena ne samo turistička nego i gotovo sveukupna privredna ponuda i dostignuća opštine Osečina, brojni sajamski gosti i posetioci pokazali su veliko interesovanje za proizvode i usluge podgorskog preduzetništva.
-U centru pažnje bili su naši voćarski proizvodi, najviše suve šljive i rakija, zatim konditorski proizvodi sa voćem kao važnim sastojkom, kao i raznovrsni programi naših plastičara – kaže Tomić.
Političku i privrednu delegaciju Osečine na ovom gostovanju predvodila je Zlatija Miličić, predsednik Skupštine opštine, koja je prvog dana posete, sa saradnicima, prisustvovala svečanostima domaćina povodom Dana opštine Nedelišće, kao i programima priređenim u slavu Svetog Vida, zaštitnika njihove lokalne zajednice.
Sa ljubaznim domaćinima, inače stalnim gostima i učesnicima Sajma šljiva, sledeći susret i viđenje dogovoreni su za kraj avgusta i deveti, takođe međunarodni sajam, koji se u Osečini priređuje u čast najrasprostranjenije voćarske kulture na našim prostorima.

Scroll To Top