VESTI:
Početna / vesti / projekti / GRAĐENJE PROJEKTNOG MENADŽMENTA: Lista projekata za budućnost Osečine
GRAĐENJE PROJEKTNOG MENADŽMENTA: Lista projekata za budućnost Osečine

GRAĐENJE PROJEKTNOG MENADŽMENTA: Lista projekata za budućnost Osečine

Lokalna samouprava Osečine i opštinska Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj promovisali su listu konkretnih projekata od čije će realizacije u narednom periodu u velikoj meri zavisiti budućnost ove opštine. U pitanju je 15 projekata iz različitih oblasti života, koji se nalaze u različitim fazama nastajanja, počev od „sazrele” ideje, preko onih sa delom već urađenih elemenata, pa sve do projekata čija izrada je u završnoj fazi.

– Vreme je da građanje projektnog menadžmenta usmerimo ka finansijskom menadžmentu, da krupnijim i bržim koracima načinimo značajnije pomake za život na ovim prostorima u narednom periodu – rekao je Milan Simić, zamenik predsednika Opštine, na predstavljanju liste u velikoj čitaonici Narodne biblioteke Osečina.

Definisanom listom projekata obuhvaćene su sve bitne oblasti u kojima opština treba da se razvija: ekonomija, poljoprivreda, kultura, turizam itd. koje su, svakako, prioritet u budućnosti.

„ Želimo da iskoristimo energiju i znanje koje poseduju mladi ljudi iz Osečine koji će biti  nosioci pri daljoj realizaiji ovih projekata. Svojevrsni sabirni i koordinacioni centar biće Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj koja će pružati logističku i svaku drugu pomoć“- istakao je  Miodrag Stanišić koordinator kancelarije.

Scroll To Top