VESTI:
Početna / vesti / projekti / Promocija projekta „Nauči da kažeš NE“ u Osečini
Promocija projekta „Nauči da kažeš NE“ u Osečini

Promocija projekta „Nauči da kažeš NE“ u Osečini

Promocija projekta „Nauči da kažeš NE“ održana je na nedavno manifestaciji „Sajam šljiva 2013“ u Osečini. Tom prilikom na zajedničkom štandu predstavili su se Resurs centar Kolubarskog okruga i neformalna grupa „Život je lep“ iz Osečine.

U cilju promocije projekta „Nauči da kažeš NE“ urađena je priprema i štampa promotivnog materijala – flajera i majica. Na taj način započela je realizacija projekta prema planu aktivnosti predviđenim za mesec avgust. Promocija se odvijala na gradskom trgu Braća Nedić u Osečini, gde je bio postavljen štand neformalne grupe „Život je lep“ i promotivni rol baner Resurs centra Kolubarskog okruga. Pored predstavnika neformalne grupe „Život je lep“ i predstavnika Resurs centra Kolubarskog okruga Marka Račića, u promociji su učestvovale i tri devojke uzrasta od 17 do 18 godina, koje su dale podršku projektu i pomogle u njegovoj promociji.

Promocija je privukla veliku pažnju javnosti, kako mladih tako i starijih građana opštine, koji su se raspitivali o projketu, fotografisali sa članovima udruženja i mladim volonterkama. Štand je posetilo više od 200 građana.

Scroll To Top