VESTI:
Početna / vesti / reportaže / Dragan Veselinović uspešno krči put na muzičkoj estradi

Dragan Veselinović uspešno krči put na muzičkoj estradi

Mladog pevača Dragana Veselinovića iz Osečine muzički kritičari sve češće i sve glasnije svrstavaju među estradne zvezde koje su u usponu i kojima se predviđa duga i uspešna karijera. Njegova najnovija pesma pod nazivom „Otrov i med”, koja je nedavno izašla i pojavila u prodaji, za kratko vreme u pevačkom smislu izbacila ga je na površinu i širom otvorila puteve ka vrhovima estradnog neba.

– Trenutno radim na promociji ove pesme, koja je za nepunih mesec dana imala prestižnih 300.000 pregleda na društvenim mrežama. Samim tim, izazvala je veliko interesovanje i privukla zavidnu pažnju publike i kritike, a meni omogućila da se pevački još bolje predstavim široj javnosti, kako u zemlji, tako i u inostranstvu – zadovoljan je Veselinović.

Za opštinski sajt se priseća da je pevanjem počeo da se bavi sa 14 godina. Prvu singl pesmu („Lud za tobom bio”) izdao je sa 21 godinu i od tada je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom. Sada polako priprema nove pesme za svoj prvi album.

– Sve ovo doživljavam samo kao prve ozbiljnije korake na estradi. Sledi mi puno gostovanja, pretežno u inostranstvu, gde inače dosta radim, kao i brojni promotivni nastupi u emisijama na raznim televizijskim i radio stanicama u Srbiji i okruženju – kaže Veselinović.

 

Scroll To Top