VESTI:
Početna / vesti / reportaže / GRADONAČELNIK NOVOG SADA MILOŠ VUČEVIĆ U PRIVATNOJ POSETI OSEČINI
GRADONAČELNIK NOVOG SADA MILOŠ VUČEVIĆ U PRIVATNOJ POSETI OSEČINI

GRADONAČELNIK NOVOG SADA MILOŠ VUČEVIĆ U PRIVATNOJ POSETI OSEČINI

Među brojnim učesnicima i posmatračima prošlonedeljnog spektakla karatista u Osečini bio je i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, koji je ovde došao privatno da na takmičenju bodri svog starijeg sina.

– Prvi put sam u Osečini i ovom delu Srbije. Čitav kraj je izuzetno lep, a gostoprimstvo ljudi i organizacija ovog sportskog doađaja zaista su na visokom nivou. Nadam se da će biti još prilika da ovde dođem – rekao je Vučević.

Na pitanje lokalnih novinara o mogućim vidovima saradnje drugog po velični srpskog grada, na čijem čelu se nalazi, sa ovom opštinom Vučević je napomenuo da je ovog puta ovde u nezvaničnoj poseti, a onda je slobodno izneo svoja „ad-hok” razmišljanja o tome:

stanimirovic-aleksic-gardonacelnik

Milomir Stanimirović, Dragan Aleksić i Miloš Vučićević

– U Novom Sadu je u toku Poljoprivredni sajam koji ima višedecenijsku tradiciju, a Osečina ima Sajam šljiva i svoje brendove. Na tom polju, u poljoprivredi, privredi uopšte i turizmu, verujem da bi mogli da pronađemo zajedničke intrese.

Osim medijskih poslenika sa Vučevićem su neslužbeno razgovarali Dragan Aleksić, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke i odbornik Skupštine opštine i Milomir Stanimirović, direktor Direkcije za izgradnju „Jadar” i Zoran Živanović, direktor Sportskog centra Osečina.

 

Scroll To Top