VESTI:
Početna / vesti / skupština / Sednica Skupštine opštine zakazana za 26. septembar
Sednica Skupštine opštine zakazana za 26. septembar

Sednica Skupštine opštine zakazana za 26. septembar

Izveštaji o radu Opštinske uprave Osečina i Javnog komunalnog preduzeća „Osečina” za 2012. godinu prve su dve tačke dnevnog reda osme redovne sednice Skupštine opštine Osečina, koju je predsednik lokalnog parlamenta Zlatija Miličić zakazala za četvrtak, 26. septembar, sa početkom u 11.00 časova.

Pred opštinskom Skupštinom ovog puta biće i predlog rebalansa Budžeta opštine za 2013. godinu, zatim odluke o pribavljanju zemljišta (jedna za izgradnju puta R 113, a druga za izgradnju nasipa i regulaciju korita Lovačke reke), kao i odluke o prenosu prava korišćenja (prva se odnosi na učionicu za Srednju ekonomsku školu, a druga na Dom kulture u Peckoj).

Na predloženom dnevnom redu ove sednice je i imenovanje Saveta za bezbednost opštine, zatim i direktora Javnog komunalnog preduzeća i Sportskog centra „Osečina”, nakon sprovedenih konkursa. Pored toga, odbornici će se izjasniti i po predlozima za izmenu i dopunu rešenja o imenovanju komandanta i njegovog zamenika, odnosno postavljenju načelnika i članova Opštinskog štaba za vanredne situacije, kao i o izmenama rešenja o imenovanju Opštinske izborne komisije u stalnom sastavu.

Scroll To Top