VESTI:
Početna / vesti / skupština / ZAKAZANA SEDNICA SO: Godišnje nagrade prva tačka
ZAKAZANA SEDNICA SO: Godišnje nagrade prva tačka

ZAKAZANA SEDNICA SO: Godišnje nagrade prva tačka

Predsednik Skupštine opštine Zlatija Miličić zakazala je za ponedeljak, 24. mart, 11. redovnu sednicu lokalnog parlamenta na kojoj će prva tačka dnevnog reda biti odlučivanje o predlogu za dodelu najznačajnijeg opštinskog priznanja – Godišnje nagrade, koja se daje pojedincima i kolektivima povodom 16. aprila – Dana opštine Osečina.

Komisija za saradnju i društvena priznanja Skupštine opštine Osečina predložila je da se Nagrada opštine Osečina za 2014. godinu, između šest predloženih kolektiva i pojedinaca, dodeli: 1. u oblasti stvaralaštva učenika i studenata-Vasiljević Nikoli iz Carine kod Pecke, sada učeniku prvog razreda specijalnog matematičkog odeljenja Valjevske gimnazije, za osvojeno treće mesto na Republičkom takmičenju iz matematetike 2013. godine u konkurenciji osnovca – učenika osmog rareda; i 2. u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja-Milovanović Ljupku iz Osečine, inž. poljoprivrede u Opštinskoj upravi Osečine (do sredine decembra 2013. godine), za kontinuirani rad i ukupno ostvarene rezultate u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Na ovoj sednici odlučivaće se i o pribavljanju zemljišta, ka opštinskom učešću za nastavak radova na obilaznici oko Osečine i regulisanju Lovačke reke. Pred odbornicima će se naći i izveštaji o radu u prošloj godini Doma zdravlja, Narodne biblioteke i Crvenog krsta, kao i planovi i programi za 2014. godinu ovih ali i drugih budžetskih korisnika poput Turističke organizacije „Podgorina”, Javnog komunalnog preduzeća „Osečina”, Direkcije za izgradnju „Jadar” i Sportskog centra „Osečina”.

Scroll To Top