VESTI:
Početna / vesti / sport / FUDBAL: Novi poraz Osečine
FUDBAL: Novi poraz Osečine

FUDBAL: Novi poraz Osečine

U prošlom kolu Kolubarske okružne lige OFK Divci su pobedili OFK Osečinu sa 1:0, a drugi uzastopni prolećni neuspeh u gostima verovatno je izbacio goste iz trke za šampionsku titulu i prelazak u zonski rang takmičenja. Osečina je zadržala drugu poziciju na tabeli sa zaostatkom od nedostižnih 11 bodova u odnosu na lidera zadrugara iz Lajkovca. Prvenstvo se nastavlja u sredu, 16. aprila, kada u Osečinu dolazi ekipa Pepeljevca.

Predstavnici opštine u Međuopštinskoj ligi Valjevo-grupa zapad bili su uspešniji. Fudbaleri Milenka Pavlovića iz Gornjeg Crniljeva savladali su na svom terenu ekipu Rajca sa 3:1, dok je Ribnikar iz Pecke igrao nerešeno 2:2 u gostima sa Kolubarom 2. Sada timovi iz Pecke i G. Crniljeva dele 4. i 5. mesto sa po 19 bodova. U 15. kolu, koje je na programu u nedelju, 20. aprila, Ribnikar dočekuje valjevskog Tešnjara, a M. Pavlović ekipu Borca.

U Gradskoj ligi Valjeva Zadrugar iz Lopatnja kao domaćin poražen je od Jadra iz Valjeva sa 1:2. Sledi gostovanje u Valjevskim Stavama, a domaćin Rakac Stave je veliki favorit.

Scroll To Top