VESTI:
Početna / vesti / sport / FUDBAL: OFK Osečina čeka proleće na drugom mestu
FUDBAL: OFK Osečina čeka proleće na drugom mestu

FUDBAL: OFK Osečina čeka proleće na drugom mestu

U 15, poslednjem kolu prvog dela prvenstva u Kolubarskoj okružnoj ligi, OFK Osečina je u gostima pobedila Kolubaru sa 3:0 i jesenji deo prvenstva završila na drugom mestu sa 34 boda, odnosno sa zaostatkom od tri boda u odnosu na jesenjeg prvaka Zadrugara iz Lajkovca. Fudbalerima iz Osečine, koji su zabeležili 11 pobeda, jedan remi i tri poraza, kao mala uteha može da posluži podatak da imaju najbolji napad u ligi (40 postignutih golova) i najbolju gol razliku (+31), a i odbrana im je među najboljima u ovom rangu takmičenja (OFK Jabučje je primilo sedam, a ekipa iz Osečine, vodeći Zadrugar i četvrtoplasirani ZSK iz Valjeva po devet golova.

Prolećni adut Osečine mogao bi da bude raspored utakmica, s obzirom da će na proleće protiv dva od tri najozbiljnija rivala igrati na svom terenu. U Osečinu dolaze lider Zadrugar i OFK Jabučje, a OFK Osečina već u prvom kolu nastavka prvenstva ide „na noge” solidnom ZSK-u.

Pretposlednju rundu u Gradskoj ligi Valjeva obeležio je vatromet golova na utakmici Mladi radnik – Zadrugar iz Lopatnja, koja je pripala gostima nesvakidašnjim rezultatom od 5:4. Posle ovog lepog uspeha Lopatanjci će narednog vikenda imati još jednu dobru priliku da se odmaknu od dna tabele jer im u goste, u poslednjem kolu jesenjeh dela prvenstva, dolazi Dupljaj, koji se trenutno nalazi na jednom mestu ispod 12. plasiranog Zadrugara.

Scroll To Top