VESTI:
Početna / vesti / sport / FUDBAL: Promenljiva fudbalska jesen
FUDBAL: Promenljiva fudbalska jesen

FUDBAL: Promenljiva fudbalska jesen

Sva četiri fudbalska kluba iz opštine Osečina ove jeseni sa promenljivim uspesima nastupaju u svojim ligama.

Posle prve četvrtine ligaškog nadmetanja (polovine prvog dela) u Kolubarskoj okružnoj ligi OFK Osečina se nalazi na trećem mestu sa 16 bodova, tri manje od vodećeg Jabučja. U proteklih osam kola fudbaleri Osečine zabeležili su kod kuće svih pet pobeda , a u gostima jedan remi i dva poraza. Sa 16 postignutih golova (dva po utakmici) najefikasniji su tim u ligi, ali je to još uvek nedovoljno da potvrdi šampionske ambicije za ekspresni povratak u Zonu „Drina”. Prva velika provera mogućnosti ovog sastava je narednog vikenda, kada je na programu derbi meč u Lajkovcu sa drugoplasiranim Zadrugarom, koji je do sada osvojio dva boda više.

U Međuopštinskoj ligi Valjevo-grupa zapad Ribnikar iz Pecke i Milenko Pavlović iz Gornjeg Crniljeva , nakon prve od četiri etape, nalaze se u sredini tabele sa po 11, odnosno 10 bodova. Sledeće nedelje fudbaleri iz Pecke dočekuju Beloševac, a ekipa iz Gornjeg Crniljeva domaćin je Tešnjaru. Za jedne i druge to je prilika da uz pomoć svojih navijača izbore pobede i krenu ka gornjem delu prvenstvene tabele.

Zadrugar iz Lajkovca u Gradskoj ligi Valjeva, sa samo 4 osvojena boda, nalazi se u donjem delu tabele, ali u narednom kolu dočekuje Kotešicu i ima šansu da osvoji tri boda i zauzme malo bolju poziciju od trenutne.

Scroll To Top