VESTI:
Početna / vesti / sport / MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI TURNIR PIONIRA: Spektakl otvara Nebojša Stefanović, predsednik republičkog parlamenta
MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI TURNIR PIONIRA: Spektakl otvara Nebojša Stefanović, predsednik republičkog parlamenta

MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI TURNIR PIONIRA: Spektakl otvara Nebojša Stefanović, predsednik republičkog parlamenta

Nebojša Stefanović, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, prihvatio je poziv organizatora da zvanično otvori međunarodni košarkaški turnir pionira „Osečanski pobednik”, koji će se održati od 16. do 18. januara u hali Sportskog centra „Osečina”.

Prvi učesnici sa strane koji stižu na ovaj sportski spektakl mladih su košarkaši Kotora iz Crne Gore. Oni će doputovati 12. januara i ostati ovde nedelju dana na pripremama, a sve vreme biće gosti domaćih igrača u njihovim domovima. Partizan iz Beograda i Foka iz Kragujevca pojaviće se na dan početka turnira i biće smešteni u ovdašnjem đačkom internatu. Metalac i Student svakodnevno će dolaziti na utakmice i posle toga vraćati u Valjevo.

Organizatori su, uz pomoć pokrovitelja („Valjevska pivara”, Opštinska uprava Osečina i Turistička organizacija „Podgorina”) kao i brojnih sponzora, pripremili niz vrednih nagrada i prijatnih iznenađenja za najbolje ekipe i najuspešnije pojedince turnira „Osečanski pobednik”.

 

Scroll To Top