VESTI:
Početna / vesti / sport / Odbojkašice iz Slovenije i Vojvodine na međunarodnom kampu u Osečini
Odbojkašice iz Slovenije i Vojvodine na međunarodnom kampu u Osečini

Odbojkašice iz Slovenije i Vojvodine na međunarodnom kampu u Osečini

Na terenima i objektima Sportskog centra Osečina održan je prvi sedmodnevni međunarodni kamp na kojem je učestvovalo 70 odbojkašica raznih uzrastnih kategorija. Kamp je organizaovao ženski odbojkaški klub Mladost iz Inđije, a pored njihovih selekcija ovde su bile i odbojkašice iz slovenačkog trećeligaša Logatac kod Ljubljane, kao i mlađe kategorije kluba Mladost iz Pećinaca. Još jednom je potvrđeno da je Sportski centar Osečina idealno mesto za pripreme sportista.

– Veoma smo zadovoljni uslovima za rad, smeštajem i hranom, kao i izuzetnim gostoprimstvom na koje smo još jedanput naišli u Osečini. Ovde smo ranijih godina već bili i uvek ćemo uvek rado ponovo dolaziti – rekla je na rastanku u ime svih učesnica kampa Gorica Gledović, talentovana odbojkašica prvoligaša iz Inđije.

Njen trener Saša Bandić i njegov kolega Bojan Aleksov iz njihove istoimene „filijale” u Pećincima boravili su na pripremama u Osečini sa ukupno 55 seniorki, juniorki, kadetkinja i pionirki, dok je iz ekipe Logataca, sportskih prijatelji inđijske Mladosti, ovde bilo 15 mladih igračica. Svi su zajedno trenirali i razmenjivali iskustva, a u slobodnom vremenu se lepo družili i uživali u ovdašnjim prirodnim lepotama i zanimljivim turističkim destinacijama.

– Veliku korist od ovog kampa imale su i odbojkašice Osečine, čije se sve selekcije uveliko pripremaju za novu sezonu. One su u gošćama iz Slovenije i Vojvodine imale odlične sparing-partnere, a ovdašnji ljubitelji ženske odbojke zadovoljstvo da nekoliko puta u večernjim satima prisustvuju pravim međunarodnim odbojkaškim turnirima, koji su bili dosta kvalitetni – kaže Zoran Živanović, vršilac dužnosti direktora SC Osečina.

 

Scroll To Top