VESTI:
Početna / vesti / sport / Odigrana rukometna utakmica u Osečini
Odigrana rukometna utakmica u Osečini

Odigrana rukometna utakmica u Osečini

Rukometni prvoligaši istog imena, Metalac iz Valjeva, član Prve lige „Centar” i njegov imenjak iz Kraljeva, novajlija u Prvoj ligi „Zapad”, u okviru završnih priprema za start u novoj prvenstvenoj sezoni, koja počinje narednog vikenda, odigrali su u Osečini prijateljsku utakmicu. Iskusniji Valjevci zabeležili su zasluženu pobedu rezultatom 30:24 (14:10).

Za trenera Jokanovića i njegovog kolegu iz Kraljeva bila je to dobra prilika da uigraju postave i taktičke zamisli pred prve takmičarske mečeve, odnosno da isprave ili smanje na najmanju moguću meru propuste u igri, koji su uočeni tokom pripremnog perioda.

rukomet

Igrači oba tima zalaganjem, velikom borbenošću, izgaranjem za svaku loptu, a na kraju krajeva ukupnim učinkom uglavnom su opravdali poverenje svojih stručnih štabova. U tome su prednjačili rukometaši valjevskog prvoligaša, a publika u hali Sportskog centra, koja je zbog neobaveštenosti u malom broju prisustvovala ovom pokušaju popularizacije rukometnog sporta u Osečini, aplauzima je pozdravljala česte lepe poteze, poneki „cepelin” i golove jednih i drugih na ovoj, po opštem mišljenju, uspeloj probi.

Scroll To Top