VESTI:
Početna / vesti / sport / Otvoren međunarodni košarkaški turnir „Osečanski pobednik“
Otvoren međunarodni košarkaški turnir „Osečanski pobednik“

Otvoren međunarodni košarkaški turnir „Osečanski pobednik“

Pomoćnik Aleksandra Đorđevića i osvajač srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije na Svetskom Kupu Jovica Antonić otvorio je drugi međunarodni pionirski turnir „Osečanski pobednik“. Sada već tradicionalni turnir odigraće se u naredna tri dana u mestu pored Valjeva.

Bivši trener Crvene zvezde je pozdravio sve prisutne naglasivši da je u ovom uzrastu bitno od mladih košarkaša „praviti dobre ljude“:

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam ovde sa vama. Momcima poručujem da je naporan rad potreban da bi uspeli, a ako budu uporni lepo je da se prisete odakle su počeli. „, naglasio je Antonić prilikom otvaranja turnira.

Osečina je već drugu godinu za redom domaćin ekipama koje se nadmeću za titulu na turniru koji je prava prilika da se pioniri pokažu.

„Hvala svima što ste došli i podržali ovu manifestaciju. Pozdravljam sve sponzore bez kojih bismo teško organizovali ovaj turnir, a ekipama želim dobrodošlicu u naše mesto.“, istakao je Dane Krsmanović, predsednik košarkaškog kluba Osečina.

Za trofej „Osečaski pobednik“ u naredna tri dana boriće se prošlogodišnji pobednik kragujevačka Foka, zatim beogradski Partizan, slovenački Maribor, Kotor, valjevski Metalac i Osečina.

 

Scroll To Top