VESTI:
Početna / vesti / sport / SVETOSAVSKI TURNIR PETLIĆA I PIONIRA: 14 ekipa sa 200 igrača
SVETOSAVSKI TURNIR PETLIĆA I PIONIRA: 14 ekipa sa 200 igrača

SVETOSAVSKI TURNIR PETLIĆA I PIONIRA: 14 ekipa sa 200 igrača

Na ovogodišnjem tradicionalnom Svetosavskom turniru u malom fudbalu za petliće i pionire u Osečini učestvovalo je ukupno 14 ekipa sa oko 200 mladih igrača. Pobedničke pehare osvojili su petlići Kopernikusa iz Ljiga i pioniri Železničara iz Lajkovca.

U kategoriji petlića nadmetalo se šest ekipa. Iza pobednika Kopernikusa plasirali su se: 2. mesto Osečina 1, 3. Ada Beograd, 4. Krušik Valjevo, 5. Fer plej Beograd i 6. Osečina 2. Za najboljeg igrača proglašen je Mijailović iz Kopernikusa, a najbolji golman je Mladenović iz Ade.

Kod pionira bilo je osam učesnika. Posle Lajkovčana najbolji je bio Rađevac iz Krupnja, zatim druga ekipa beogradske Ade i Osečina 1. Peto mesto pripalo je Partizanu iz Beograda, šesto Osečini 2, sedmo prvoj ekipi Ade, a osmo Jadru iz Loznice. Najbolji igrač turnira je Uroš Jerinić iz Železničara, a najbolji golman Đorđe Šarić iz Osečine 1.

Turnir su u sportskoj hali, koja je sve vreme bila dobro posećena, uspešno organizovali Sportski centar, lokalna samouprava i OFK Osečina, uz dragocenu pomoć: Direkcije za izgradnju „Jadar”, JKP „Osečina”, TO „Podgorina” i firmi „Fer partner” i Podgorna fruht” iz Osečine, „Kaja trejd” iz Loznice i „BIM – Slavija” iz Valjeva.

pioniri partizana

Fotografije: 1. Učesnici turnira u kategoriji pionira

                           2. Pioniri Partizana i Osečine

Scroll To Top