VESTI:
Početna / vesti / sport / U GORNJEM CRNILJEVU SVEČANO OTVOREN SPORTSKI TEREN: Za đake i meštane
U GORNJEM CRNILJEVU SVEČANO OTVOREN SPORTSKI TEREN: Za đake i meštane

U GORNJEM CRNILJEVU SVEČANO OTVOREN SPORTSKI TEREN: Za đake i meštane

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije sa 973.434,00 rsd i matična Osnovna škola „Braća Nedić” iz Osečine sa  84.000,00 dinara finasirali su projekat Kancelarije za mlade opštine Osečina po kojem je u Gornjem Crniljevu izgrađeno sportsko igralište. Već od početka nove školske godine  za učenike  četvororazredne seoske škole na ovom terenu  sprovodi se redovna nastava fizičkog vaspitanja.

Prošlog četvrtka, 8. septembra, novi sportski objekat na maloj prigodnoj svečanosti zvanično je otvorio i stavio u upotrebu Dragan Aleksić, predsednik Opštine Osečina u prisustvu Nenada Stevanovića, zamenika predsednika Opštine, zatim direktora OŠ „Braća Nedić” Zorana Petrovića, v. d. direktora Sportskog centra Osečina Dragana Perišića i koordinatora Kancelarije za mlade i predsednika Opštinskog sportskog saveza Osečine Vladimira Radivojevića.

Na skupu su pored osnovaca i predškolaca i njihovih učiteljica i vaspitačica bili i roditelji, kao i jedan broj meštana. Svi su izrazili zahvalost investitorima i lokalnoj samoupravi što su najzad dobili jedan ovakav objekat. Multifunkcionalni teren je  osvetljen reflektorima i na njemu će pored  đaka i ostali meštani moći da upražnjavaju omiljene sportske aktivnosti kao što su mali fudbal, rukomet ili basket i to ne samo u toku dana nego i u večernjim časovima, odnosno noću..

Scroll To Top