ВЕСТИ:
Почетна / јавне набавке и огласи / Конкурс за професоре спорта и сортске раднике за вођенје јавних тренинга
Конкурс за професоре спорта и сортске раднике за вођенје јавних тренинга

Конкурс за професоре спорта и сортске раднике за вођенје јавних тренинга

JAVNI KONKURS ZA IZBOR AMBASADORA COCA-COLA POKRETA ZA RADOST – PROFESORE SPORTA I SPORTSKE RADNIKE ZA VOĐENJE JAVNIH TRENINGA U COCA-COLA AKTIVNIM ZONAMA ŠIROM SRBIJE

 Coca-Cola sistem u Srbiji organizuje javni konkurs za Ambasadore Coca-Cola Pokreta za radost – profesore sporta i sportske radnike za vođenje javnih treninga i podučavanje građana o mogućim vežbama u Coca-Cola aktivnim zonama širom Srbije.

U periodu od maja do novembra 2016. godine Coca-Cola sistem će u Coca-Cola aktivnim zonama (Coca-Cola teretane na otvorenom) širom zemlje organizovati besplatne nedeljne javne treninge za građane sa programom vežbi prilagođenim uzrastu, potrebama i fizičkoj spremnosti.

Cilj Coca-Cola sistema je da treninzi u aktivnim zonama budu vođeni od strane stručnih i kvalifikovanih lica, koja se prijave na konkurs i ispune navedene uslove, a kako bi se građani podstakli i podučili da koriste prednosti postojanja aktivne zone u njihovoj opštini.

Gradovi u kojima će biti angažovani treneri su: Sombor, Lajkovac, Opovo, Novi Kneževac, Šid, Novi Pazar, Valjevo, Sjenica, Zaječar, Loznica, Bor, Boljevac, Niška Banja, Majdanpek, Bosilegrad, Bela Palanka, Babušnica, Dimitrovgrad, Pirot, Užice, Svilajnac, Batočina, Lapovo, Osečina, Pančevo, Negotin, Bački Petrovac, Bačka Palanka, Odžaci, Obrenovac, Bogatić, Kikinda, Zrenjanin, Priboj, Raška, Petrovac na Mlavi, Kovin, Tutin i Leskovac.

Цео конкурс можете погледати ОВДЕ

 

Scroll To Top