VESTI:
Početna / lokalna samouprava / Članovi Opštinskog veća
Članovi Opštinskog veća

Članovi Opštinskog veća

 Pored predsednika Opštine i njegovog zamenika, koji su po funkciji u Opštinskom veću, novi članovi Veća su:


1. Goran Popović iz Pecke, specijalista za TT mreže. Rođen je 1974. godine. Osnovnu školu završio je u Peckoj, a srednju u Beogradu. Zaposlen je u Osečini u Radnoj jedinici „Telekoma”, a živi u Peckoj. Oženjen je i otac dvoje dece.

2. Goran Spasojević iz Osečine, diplomirani inženjer proizvodnog menadžmenta. Rođen je 1975. godine. Od 2002. godine radi u JKP „Osečina”  na radnom mestu šefa mehanizacije i službe održavanja puteva. Poslednje četiri godine bio je član Opštinskog veća opštine. Oženjen je, otac dvoje dece, živi u Osečini.

3. Željko Grujičić iz Komirića, ekonomski tehničar. Rođen je 1978. godine. Aktuelni je predsednik Saveta MZ Komirić, trenutno zaposlen na određeno vreme na poslovima pomoćnog radnika u OŠ „Braća Nedić” – Izdvojeno odeljenje u Komiriću. Živi u ovom selu u porodičnoj kući sa roditeljima, neoženjen je i bez dece.

4. Milorad Radulović iz Komirića, KV mašinbravar . Rođen je 1967. godine, a zaposlen u preduzeću „Krušik-Plastika”. U prethodna dva skupštinska saziva bio je član Opštinskog veća. Živi u Komiriću u porodičnoj kući sa roditeljima, neoženjen je i  bez dece.

5. Živko Savatić iz Belotića, rođen 1962. godine. Osnovnu školu završio je u Osečini, a srednju u Loznici. Više od deset godina je privatni preduzetnik, a u dva mandata u prethodnom periodu obavljao dužnost predsednika Saveta MZ Belotić. Odbornik Skupštine opštine Osečina u više mandata.

Scroll To Top