VESTI:
Početna / lokalna samouprava / Predsednik skupštine
Predsednik skupštine

Predsednik skupštine

Zlatija Miličić, predsednik Skupštine opštine Osečina

Zlatija Miličić, diplomirani pravnik iz Osečine. Ona je koja za odbornika izabrana sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”. Rođena je 1958. godine u Belotiću, sa porodicom živi u Osečini. Završila je gimnaziju, a potom Pravni fakultet u Novom Sadu. Do sada je obavljala različite pravne poslove i dužnosti (sekretar OOUR Alumina u Šidu dve godine, saradnik za normativne poslove u Opštinskoj upravi Osečina godinu dana, Opštinski sudija za prekršaje pet godina, načelnik Odeljenja za opštu upravi i društvene delatnosti Opštinske uprave dve godine, sekretar Skupštine opštine Osečina i sekretar Opštinske uprave  pet godina, sudija Opštinskog suda u Osečini četiri godine, advokat šest godina, sekretar Skupštine godinu dana, ponovo advokat godinu dana, onda sekretar „Krušik-Plastike” dve godine i predsednica Skupštine opštine Osečina u minulom četvorogodišnjem mandatu. Ima položen stručni ispit za rad u državniim organima i položen pravosudni ispit. Udata je,  majka dvoje dece i član Srpske napredne stranke.

Milica Drajić, zamenik predsednika Skupštine opštine

Zamenica predsednice Skupštine opštine  Milica Drajić iz Osečine, dipl. inženjer za menadžment. Rođena je 1957. godine u Mačvanskom Prnjavoru. Završila je srednju farmaceutsku školu, a zatim i Fakultet organizacionih nauka u Beogradu. Zaposlena je u Apoteci Valjevo na radnom mestu šefa Apotekarske jedinice Pecka. Više od trideset godina živi u Osečini, majka je dvoje dece i nije član ni jedne stranke.

Mladenka Nenadović, sekretar Skupštine opštine Osečina

Mladenka Nenadović rođena je 1981. godine. Osnovnu školu završila u Osečini, gimnaziju u Valjevu, a Pravni fakultet u Kragujevcu. Godinu dana volontirala je kao advokatski pripravnik u Advokatskoj kancelariji Ljubisava Gladović u Osečini, a od 2011. godine radi u Predškolskoj ustanovi „Lane” u Osečini na radnom mestu sekretar ustanove. Položila je stručni ispit za rad u organima uprave. Živi u Carini, udata je i majka dvoje dece.

Scroll To Top