ВЕСТИ:
Почетна / вести / Електронско подношење Захтева за издавање паркинг карте и паркинг места за особе са инвалидитетом
Електронско подношење Захтева за издавање паркинг карте и паркинг места за особе са инвалидитетом

Електронско подношење Захтева за издавање паркинг карте и паркинг места за особе са инвалидитетом

Захтев за издавање паркинг карте и паркинг места за особе са инвалидитетом подноси особа са инвалидитетом или њен родитељ/старатељ, уколико је особа са инвалидитетом малолетна или лишена пословне способности.

Да бисте поднели захтев, потребно је да будете регистрован и пријављен корисник Портала еУправа.

Услугу можете покренути било којим начином пријаве (корисничким именом и лозинком, мобилном апликацијом или квалификованим електронским сертификатом). Након што се пријавите, показаће Вам се зелено дугме Покрени услугу. Потребно је да кликнете тастер Покрени услугу.

Приликом подношења захтева, прилажете доказе неопходне за одлучивање у складу са актима општине Осечина која пружа услугу. Докази се прилажу у електронском облику (скенирани, фотографисани или електронски потписани документи у PDF, JPG, PNG и GIF формату).

Уколико је власник возила које се користи за превоз особе са инвалидитетом члан породице, неопходно је да је власник возила на истој адреси пребивалишта, као и особа са инвалидитетом. Такође, потребно је приложити својеручно или електронски потписану Изјаву члана породице-власника возила, да је сагласан да орган за потребе поступка може да изврши увид, прибави и обради податке о чињеницама о којима се води службена евиденција.

Услуга ће бити омогућена од четвртка, 03.02.2022. године.

Захтев можете поднети преко : https://euprava.gov.rs/usluge/7075

 

 

 

Scroll To Top