VESTI:
Početna / vesti / infrastruktura / POPRAVKA PODGORSKIH DRUMOVA – Rokovi će biti ispoštovani
POPRAVKA PODGORSKIH DRUMOVA – Rokovi će biti ispoštovani

POPRAVKA PODGORSKIH DRUMOVA – Rokovi će biti ispoštovani

Posle aprilskih i majskih vremenskih nepogoda, pored svojih redovnih poslova na održavanju saobraćajne mreže na teritoriji opštine Osečina, Preduzeće za puteve „Valjevo”, koje ovde vodi brigu o putevima prvog i drugog reda, ima i dodatni posao. On se odnosi na saniranje posledica od aktiviranja klizišta, zatim pojave brojnih odrona i šteta od poplava.
Uprkos pojedinačnim primedbama koje dolaze iz nekih delova opštine i odnose se na nedovoljnu brzinu ili način popravke razorenih podgorskih drumova, ipak, prevladava utisak da su oni iz dana u dan sve prohodnije, odnosno da se saobraćaj na njima primetno normalizuje.
– Sanirali smo potkopani most ispred Pecke i odcepljenja kolovoza na ulazu i u centru ove varošice. Na putu Valjevo – Loznica, između Osečine i Komirića, takođe smo popravili dva velika odcepljenja kolovoza, a trenutno otklanjamo oštećenja između Komirića i Zavlake…- kaže Ivan Jaćimović, šef punkta u Osečini, ističući da njegova firma pokriva veliku teritoriju po površini i da je to jedan od razloga što utisak o njihovom angažovanju nije uvek baš najpovoljniji.
Po njegovim rečima, urađen je plan aktivnosti Preduzeća za puteve „Valjevo” u ovoj opštini, kojim je precizirano šta bi sve trebalo da bude završeno do oktobra meseca. On smatra da će njegova firma uspešno odraditi sve svoje zadatke u zacrtanim rokovima.

Scroll To Top