ВЕСТИ:
Почетна / вести / образовање / ПРИЈЕМ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ: Награде за најбоље ђаке
ПРИЈЕМ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ: Награде за најбоље ђаке

ПРИЈЕМ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ: Награде за најбоље ђаке

Председник општине Осечина Ненад Стевановић приредио је традиционални пријем за најбоље ђаке генерације, носиоце Вукове дипломе и основце и средњошколце, који су учествовали на Републичком такмичењу у школској 2014-2015. години. Овог пута било је 11 Вуковаца (шест из ОШ „Браћа Недић” Осечина, два из ОШ „Војвода Мишић” Пецка и три у Издвојеном одељењу Економске школе „Ваљево” у Осечини, док је на републичка првенства у појединим предметима стигло 16 ученика из ове школе.

Основцима ђацима генерације: Душану Тешановићу (Осечина) и Николини Алексић (Пецка) председник Стевановић и Златија Миличић, председник Скупштине општине, као поклон који додељује локална самоуправа, уручили су по један часовник, а исте награде добили су и Вуковци: Јована Спасојевић, Јована Урошевић, Матија Урошевић, Александра Томић и Александар Антонић из ОШ „Браћа Недић”, односно Ивана Нешковић из ОШ „Војвода Мишић”.

Средњошколке  Милица Карајовић из Осладића, која је ђак генерације на нивоу целе Економске школе из Ваљева, затим носиоци Вукове дипломе: Катарини Марковић и Јелена Николић на поклон су добиле по један таблет.

Ученици који су чествовали на такмичењима на републичком нивоу добили су по књигу. То су свршени ученици основне школе: Душан Тешановић, Марко Марковић, Матија Урошевић, Јована Спасојевић, Кристина Гладовић, Јована Живановић, Филип Васић (сви из Осечине), Данијела Тодорић, Слађана Васиљевић, Ивана Нешковић и Јелена Маринковић (из Пецке), затим средњошколци: Милица Карајовић (Економска школа), Марија Петровић (Медицинска школа „Др Миша Пантић” Ваљево) и Ненад Симеуновић (Техничка школа Ваљево).

На свечаности, којој су присуствовали директори школа: Зоран Петровић (ОШ „Браћа Недић”), Слободан Тодорић (ОШ „Војвода Мишић” и Драган Тимотић (Економска школа), председник Општине Ненад Стевановић је поручио:

-Спортским речником речено остварили сте одлично „пролазно време” и заслужили све честитке, које припадају и вашим родитељима и наставницима. Желимо вам да и даље наставите у истом ритму, да нижући успехе у даљем школовању и касније раду и животу осветлате образ вашим првим школама и матичној општини у сазнању да је сваки ваш успех и наш успех.

Scroll To Top