VESTI:
Početna / vesti / privreda / OPŠTINSKA DELEGACIJA U NEDELIŠĆU U HRVATSKOJ: Na Danu Opštine i MESAP-u
OPŠTINSKA DELEGACIJA U NEDELIŠĆU U HRVATSKOJ: Na Danu Opštine i MESAP-u

OPŠTINSKA DELEGACIJA U NEDELIŠĆU U HRVATSKOJ: Na Danu Opštine i MESAP-u

 Delegacija Opštine Osečina, koju je predvodio predsednik Nenad Stevanović, boravila je u Nedelišću u Republici Hrvatskoj, gde je 11. juna prisustvovala obeležavanju Dana Opštine, a od 12. do 14. juna uzela učešće u tradicionalnom 17. po redu Međunarodnom sajmu preduzetništva MESAP, koji se održava u tom gradu.

 -Imali smo niz zanimljivih susreta sa predstavnicima lokalne vlasti i javnog života Nedelišća, Međimurske regije i šireg regiona. Tom prilikom predstavili smo naše investicione potencijale i promovisali Sajam šljiva, na čije će 10. jubilarno izdanje krajem avgusta, kako nam je najavljeno, stići ne samo prijatelji iz ovog dela Hrvatske već i izlagači i posetioci iz čitavog regiona – kaže Stevanović.

Po rečima Nikole Tomića, direktora Turističke organizacije „Podgorina”, štand Osečine u elitnom izglačkom delu na sajmištu bio je odlično posećen. Podgorski brendovi od šljiva bili su u centru pažnje, a preduzetnici su pokazali interesovanje za uspostavljanje ili produbljivanje postojećih vidova međusobnog partnerstva.

Scroll To Top