VESTI:
Početna / vesti / privreda / REGIONALNA PRIVREDNA KOMORA: Nagrada za „Podgorinu Fruht”
REGIONALNA PRIVREDNA KOMORA: Nagrada za „Podgorinu Fruht”

REGIONALNA PRIVREDNA KOMORA: Nagrada za „Podgorinu Fruht”

Godišnja nagrada Regionalne privredne komore za Kolubarski i Mačvanski okrug za unapređenje kvaliteta i zaštitu životne sredine dodeljena je Podgorini Fruht iz Osečine.  Nagradu je u ime ove kompanije na svečanoj sednici Skupštine komore u Valjevu primila Katarina Vučetić, direktor.

Pored „Podgorine Fruht” ovogodišnji dobitnici tradicionalne godišnje nagrade Regionalne privredne komore su još: kao najbolja mikro privredna društva „Mideks” iz Šapca i „Vaz” iz Valjeva, a kao najbolja mala privredna društva „Urban tehniks” iz Valjeva, „Stim import” iz Loznice i „Mačva ekspres” iz Badovinaca. Najbolja srednja preduzecha su „BMR Grup” iz Šapca, „Europrom” iz Valjeva i „Stočar LSB” sa Uba, a najbolja velika preduzeća „Vega” iz Valjeva i „Vindija” iz Lajkovca.

Najbolja zemljoradnička zadruga je ZZ Sinošević iz tog sela kod Šapca, dok je najbolje poljoprivredno gazdinstvo Radovana Kneževića iz Dublja, takođe kod Šapca. Najbolji preduzetnici su Ljiljana Beljić iz Valjeva i Zlatko Pavlović iz Šapca, dok je za najbolju preduzetnicu proglašena Ruža Božić iz Šapca.

Najbolji neto izvoznik je „Vally” iz Valjeva, a godišnja nagrada za društveno odgovorno poslovanje dodeljenja je firmi „BMR Grup” iz Šapca, dok je nagradu za kontinuitet u poslovanju dobio „Europrom” iz Valjeva.

Scroll To Top