VESTI:
Početna / vesti / projekti / OŠ „VOJVODA MIŠIĆ” PECKA: Ivestitori na licu mesta
OŠ „VOJVODA MIŠIĆ” PECKA: Ivestitori na licu mesta

OŠ „VOJVODA MIŠIĆ” PECKA: Ivestitori na licu mesta

Osnovnu školu „Vojvoda Mišić” u Peckoj, koja je predviđena za revitalizaciju u prvoj grupi objekata u prvoj fazi projekta „Energetska efikasnost u javnim zgradama” posetili su predstavnici Ministarstva prosvete Republike Srbije, nemačke razvojne KFW banke i opštine Osečina.

Razlog posete bio je da se investitori pre početka građevinskih poslova bolje upoznaju sa radom škole, kao i sa njenom saradnjom sa lokalnom samoupravom. Posle toga, javnosti je saopšteno da se očekuje da će realizacija koja podrazumeva obimne radove na školskim objektima početi uskoro, već u toku marta meseca ove godine.

– Predviđena je opsežna rekonstrukcija škole i ostvarenje višegodišnje želje prosvetnih radnika i đaka, odnosno meštana Pecke i ostalih naselja koja gravitiraju ka ovom drugom opštinskom centru, kao i čitave naše lokalne zajednice. Ukupna vrednost projekta je 63 miliona, dok je učešće opštine u tome praktično simbolično, samo – 6,3 miliona dinara! – izjavio je Nenad Stevanović, predsednik Opštine Osečina.

Scroll To Top