ВЕСТИ:
Почетна / вести / САОПШТЕЊЕ 31.07.2020.
САОПШТЕЊЕ 31.07.2020.

САОПШТЕЊЕ 31.07.2020.

Подаци о укупном броју лица са лабораторијски потврђеном инфекцијом Covid-19, хоспитализованим и на кућном лечењу и исходу лечења

На основу података добијених од надлежних здравствених установа, Штаб за ванредне ситуације општине Осечина обавештава јавност да је на територији општине Осечина на дан 31.07.2020. године стање следеће:
Дана 30.07. забележен је још један смртни случај као последица заразе Корона вирусом, укупно четврти од почетка епидемије. Преминула је жена из Остружња, која је била на болничком лечењу у Београду.
Од почетка тзв. „другог пика“, односно од средине јуна, у општини Осечина регистровано је укупно 34 случаја заразе Корона вирусом.
Рачунајући од почетка епидемије, односно од средине марта текуће године, на територији општине Осечина, потврђено је присуство вируса Sars-Cov-2 код 45 лица, од којих је 4 лица преминуло, 16 излечено, а тренутно је 25 лица у кућној изолацији.
Штаб за ванредне ситуације општине Осечина још једном апелује на све грађане да се придржавају мера које су донели надлежни државни органи, да поштују мере физичког дистанцирања и носе заштитну маску.

Scroll To Top