VESTI:
Početna / vesti / skupština / IZBORI 2014: Ilić za punu podršku Vučiću
IZBORI 2014: Ilić za punu podršku Vučiću

IZBORI 2014: Ilić za punu podršku Vučiću

-Veoma je važno je da opcija oko Aleksandra Vučića pobedi na predstojećim izborima. Ona ima viziju da još snažnije pokrene i brže povede Srbiju napred u perspektivniju budućnost. Ovi izbori su bitka za Srbiju, za normalnu i ekonomski jaku državu! – rekao je u Osečini ministar Velimir – Velja Ilić, lider Nove Srbije, koja je i na narednim parlamentarnim izborima nastupa u koaliciji okupljenoj oko Srpske napredne stranke.

Velja Ilić je sa grupom saradnika, rukovodstvom Opštinskog odbora Nove Srbije i predstavnicima koalicije na vlasti u opštini posetio „Krušik – Plastiku” i najmlađi podgorski pravoslavni hram – manastir u Plušcu, do koga je prošle godine stigao asfaltni put.

U razgovoru sa Zoranom Uroševićem, direktorom „Krušik-Plastike”, Ilić je najavio maksimalnu podršku daljim aktivnostima vezanim za završetak započetog procesa privatizacije i potpuni opravak ove kompanije, a u Plušcu oko regulisanja važnog pitanja vodosnabdevanja i to ne samo manastira nego i drugih delova ovog sela.

Za posleizborni period u slučaju Vučićeve pobede Ilić je podsetio na planove za izgradnju mosta na Drini između Bratunca i Ljubovije, što bi uticalo da se poveća saobraćaj preko teritorije Osečine sa kooridorom 11, ali i otvorile nove mogućnosti za uspešniji razvoj ove opštine u pogledu izgradnje infrastrukture, privlačenja kapitala za investiranje u pogone za preradu voća i drugih proizvoda, kao i za bolje povezivanja sa kupcima iz drugih delova regiona.

Scroll To Top