VESTI:
Početna / vesti / skupština / REDOVNA SEDNICA SO 26. NOVEMBRA
REDOVNA SEDNICA SO 26. NOVEMBRA

REDOVNA SEDNICA SO 26. NOVEMBRA

Na narednoj redovnoj sednici lokalnog parlamenta, koju je predsednik Skupštine opštine Zlatija Miličić zakazala za utorak, 26. novembar, na dnevnom redu trebalo bi da bude informacija o izvršenju opštinskog budžeta u prvih devet meseci 2013. godine. Ovom prilikom, odbornici će se izjasniti i o predlozima stručnih službi prihvaćenim od strane Opštinskog veća vezanim za određivanja zona za utvrđivanje poreza na imovinu, zatim o visini koeficijenta za nepokretnosti i prosečnoj ceni metra kvadratnog po zonama, kao i visini stopa poreza na imovinu i amortizaciju.

Osim toga, prema predlogu dnevnog reda, raspravljaće se i o obavezi podnošenja poreskih prijava na imovinu na nepokretnosti obveznika koji ne vode poslovne knjige. Skupština bi trebalo da donese odluku o zaštiti prava pacijenata, kao i o kadrovskim rešenjima u Savetu za zdravlje i Opštinskom štabu za vanredne situacije, koja su u nadležnosti lokalne samouprave.

Za ovu sednicu pripremljeni su izveštaji o radu matičnih osnovnih škola iz Osečine i Pecke i njihovih izdvojenih odeljenja za školsku 2012/2013 godinu.

 

Scroll To Top