VESTI:
Početna / vesti / sport / FUDBAL: Osečina ubedljiva u gostima, lider zaustavljen u Peckoj…
FUDBAL: Osečina ubedljiva u gostima, lider zaustavljen u Peckoj…

FUDBAL: Osečina ubedljiva u gostima, lider zaustavljen u Peckoj…

Sa gostovanja u Rubribrezi u 13. kolu Kolubarske okružne lige fudbaleri iz Osečine vratili su se trijumfalno. Pobedili su svoje domaćine sa ubedljivih 4:1, učvrstili se na trećem mestu na tabeli i smanjili zaostatak u odnosu na lidera (sada je to Zadrugar iz Lajkovca) na tri boda. OFK Osečina, koja je za sada najefikasniji tim u ligi (31 gol), u narednom kolu dočekuje Joševu, ekipu iz sredine tabele.

Dobar rezultat u prošlom, 10. kolu Međuopštinske lige Kolubare – grupa zapad ostvarili su fudbaleri Ribnikara iz Pecke. Na svom terenu podelili su bodove sa vodećim Juniorom Novo Naselje odigraviši nerešeno 2:2, čime je prekinut uspešni niz gostiju od svih devet pobeda u dosadašnjem toku prvenstva.

Milenko Pavlović iz Gornjeg Crniljeva poražen je u Beloševcu minimalnim rezultatom (1:0 za domaćina). Sledeće nedelje ekipe iz opštine Osečina u ovom rangu, koje drže petu i šestu poziciju na tabeli, sastaju se, i to: Ribnikar u gostima sa Rajcem, a M. Pavlović na svom terenu sa drugoplasiranim Poletom.

U 11. kolu Gradske lige Valjeva Zadrugar iz Lopatnja „preslišan” je u Bujačiću (1:4), a priliku za iskupljenje imaće u narednoj rundi kada mu u goste dolazi „fenjeraš” iz Žabara.

Scroll To Top