VESTI:
Početna / vesti / sport / FUDBALSKA PRVENSTVA: Osečina bolja od Jabučja
FUDBALSKA PRVENSTVA: Osečina bolja od Jabučja

FUDBALSKA PRVENSTVA: Osečina bolja od Jabučja

Golom Mijailovića iz penala, opravdano dosuđenog nakon prekršaja golmana nad Sokoljanskim, OFK Osečina je zabeležila minimalnu pobedu od 1:0 nad OFK Jabučjem. Posle 22. kola u Kolubarskoj okružnoj ligi Osečanci su i dalje na drugom mestu sa 44 boda, 12 manje u odnosu na lidera Zadrugara. U 23. kolu OFK Osečina putuje u goste fenjerašu Mladosti.
U 16. kolu Međuopštinske lige Valjevo-grupa zapad, „Milenko Pavlović” iz Gornjeg Crniljeva poražen je u gostima od Liplja – 0:1, dok „Ribnikar” nije odigrao svoju utakmicu u Dučiću jer je domaćin zbog dva neoravdana izostanka sa utakmica isključen iz daljeg takmičenja a svi njegovi rezultati brisani. Sada je „Milenko Pavlović” peti na tabeli sa 22, a „Ribnikar” na šestom mestu sa 19 bodova. Naredne nedelje Crniljevčani dočekuju Kolubaru 2, a Peckaroši Iskru.
U Gradskoj ligi Valjeva Zadrugar iz Lopatnja je kao domaćin izgubio od Mladosti sa 1:4, sada je 12. na tabeli sa 19 bodova, a u sledećem kolu je slobodan zbog neparnog broja učesnika u ovom rangu takmičenja.

Scroll To Top