VESTI:
Početna / vesti / sport / Mladi košarkaši Osečine boravili u Kotoru
Mladi košarkaši Osečine boravili u Kotoru

Mladi košarkaši Osečine boravili u Kotoru

Dvadeset pet pionira i mlađih kadeta Košarkaškog kluba Osečina obavilo je već tradicionalne osmodnevne letnje pripreme na moru – u Kotoru, u Crnoj Gori. Ekspediciju su predvodili Dane Krsmanović, predsednik, zatim Duško Vučićević, sekretar kluba, i Vladimir Radivojević, trener.

-Bilo je odlično. Domaćini iz lokalnog kluba, kod kojih smo bili smešteni, sjajno su nas ugostili.  Imali smo izvanredne uslove za treninge, lepo smo se družili i kupali, jedan dan išli na čuvenu plažu JAZ kod Budve, posetili više zanimljivih destinacija… – rekao nam je po povratku sekretar Vučićević.

Mladi košarkaši iz Osečine učestvovali su i na turniru u Kotoru, na kojem su osvojili treće mesto u konkurenciji od četiri ekipe.

-Ostavili smo povoljan utisak. Pobedili smo Tivat, a izgubili, ne baš ubedljivo, od Kotora i Mogrena iz Budve. Dobili smo lep pehar predviđen za trećeplasiranog. Prvi na turniru bio je Mogren, drugo mesto pripalo je Kotoru, a četvrto ekipi iz Tivta. Novi susret sa prijateljima Kotoranima zakazali smo za sledeći zimski raspust i naš treći po redu turnir „Osečanski pobednik”, na kojem su oni do sada bili redovni učesnici i naši dragi gosti – kaže trener Radivojević.

Scroll To Top