VESTI:
Početna / vesti / sport / NOVI SPORTSKI KUTAK U OSEČINI: „Coca-Colina” teretana
NOVI SPORTSKI KUTAK U OSEČINI: „Coca-Colina” teretana

NOVI SPORTSKI KUTAK U OSEČINI: „Coca-Colina” teretana

Na konkursu „Coca-Cola” sistema za izgradnju 45 teretana na otvorenom širom Srbije, koji je realizovan prošle godine, opština Osečina je jedna od 45 pobedničkih koje su besplatno dobile svoju „Coca-Cola” aktivnu zonu – teretanu na otvorenom.
– Najveću zahvalnost dugujemo svim građanima koji su se odazvali našem pozivu i tokom dva meseca uložili ogroman napor i energiju u ovu akciju. Na konkurs je ukupno stiglo više od 1,7 miliona glasova. Zato sa ponosom možemo da kažemo da su građani na ovaj način ovu kampanju učinili svojom – navedeno je u čestitki organizatora konkursa.
Nakon što je Opština dostavila kompletnu dokumentaciju i obezbedila sve potrebne „papire” i tehničke uslove za postavljanje (konkretnu lokaciju za teretanu, uz pribavljanje neophodnih dozvola), odabrana je lokacija ispred južnog dela gradskog fudbalskog stadiona u Osečini, gde dosta građana provodi deo svog slobodnog vremena i gde veliki broj ljudi može da vežba na čistom vazduhu.
Teretana na otvorenom, novi sportski objekat u Osečini, postavljena je i predata na upotrebu prošle sedmice. Za kratko vreme postala je omiljeni sportski i rekreativni kutak za decu, omladinu, pa i odrasle.
– Sigurni smo da će teretana na otvorenom unaprediti kvalitet života u vašoj opštini i doneti mnoge prednosti za lokalnu zajednicu. To mesto za druženje i bavljenje sportom dostupno je svima, bez obzira na finansijske prilike. Nadamo se da će podstaći građane na fizičku aktivnost kao jedan od preduslova dobrog zdravlja. Za nas je velika satisfakcija što smo se na ovaj način, u vreme kada „Coca-Cola” sistem proslavlja i obeležava 45 godina proizvodnje u Srbiji, odužili građanima ove opštine i pružili podršku zajednici u kojoj poslujemo – poručili su iz „Coca – Cole” i NALED-a (Nacionalne agencije za lokalni ekonomski razvoj), prilikom predaje i postavljanja sprava.

Scroll To Top