VESTI:
Početna / vesti / sport / ODBOJKA: Revija klupskog „pogona”
ODBOJKA: Revija klupskog „pogona”

ODBOJKA: Revija klupskog „pogona”

Podmlađeni seniorski sastav, odlično selektirani kadetski tim, prva i druga pionirska ekipa, kao takmičarski deo kluba, zajedno sa školama odbojke za učenice nižih razreda iz osnovnih škola u Osečini i Peckoj, puna tri sata proveli su na parketu. Smenjivali su se sa jedne i druge strane mreže „velike” i „male” odbojkašice neumorno demonstrirajući svoje umeće, do sada stečeno znanje i savladane veštine, uživajući u svemu, uprkos napornom angažovanju koje podrazumeva ozbiljan trening.

Zahvaljujući rasporedu termina u hali Sportskog centra Osečina, po kojem su jedna za drugom treninge imale sve klupske selekcije ovdašnjih odbojkašica, u februarskoj večeri na jednom mestu okupio se kompletan klupski pogon sa svim igračicama, pet trenera, upravom na čelu sa agilnim predsednikom Živoradom Bojčićem i devojkama koje su položile prve ispite za odbojkaške sudije, odnosno sa roditeljima i najprivrženijim ljubiteljima ovog sporta na tribinama.

– Odbojka je dosta zanimljiv i lep sport. Treniram već više od tri godine i priželjkujem da jednog dana obučem dres prvog tima – kaže Valentina Ranković, iz Pecke, učenica četvrtog razreda, a njena drugarica Tatjana Vasić ponosno dodaje da su one te večeri odigrale i svoju prvu utakmicu.

Katarina Pantić i Milica Tumbas iz Osečine, učenice petog razreda, zavolele su odbojku takođe pre tri godine. Redovno dolaze na treninge, tri puta sedmično, a nekoliko dana ranije u Krupnju imale su i svoje debitantske mečeve.

– Volimo odbojku, uživamo u treninzima i divnom druženju, ali ne zapostavljamo ni školske obaveze. Za sada smo odlični đaci – ističu ove dve darovite odbojkašice.

Trenerska ekipa, koju čine: Zoran Perić, Milka Milanović, Zoran Petrović, Branislav i Dragica Todorić, takođe ima razloga za zadovoljstvo. Atmasofera u klupskom „pogonu” je izvanredna, a talenata koji su puni ljubavi prema odbojkaškom sportu ovde ima – do mile volje!

Fotografija: Kompletan „pogon” na parketu (foto: D. Savić)

Scroll To Top