ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / У ГОРЊЕМ ЦРНИЉЕВУ СВЕЧАНО ОТВОРЕН СПОРТСКИ ТЕРЕН: За ђаке и мештане
У ГОРЊЕМ ЦРНИЉЕВУ СВЕЧАНО ОТВОРЕН СПОРТСКИ ТЕРЕН: За ђаке и мештане

У ГОРЊЕМ ЦРНИЉЕВУ СВЕЧАНО ОТВОРЕН СПОРТСКИ ТЕРЕН: За ђаке и мештане

Министарство омладине и спорта Републике Србије са 973.434,00 рсд и матична Основна школа „Браћа Недић” из Осечине са  84.000,00 динара финасирали су пројекат Канцеларије за младе општине Осечина по којем је у Горњем Црниљеву изграђено спортско игралиште. Већ од почетка нове школске године  за ученике  четвороразредне сеоске школе на овом терену  спроводи се редовна настава физичког васпитања.

Прошлог четвртка, 8. септембра, нови спортски објекат на малој пригодној свечаности званично је отворио и ставио у употребу Драган Алексић, председник Општине Осечина у присуству Ненада Стевановића, заменика председника Општине, затим директора ОШ „Браћа Недић” Зорана Петровића, в. д. директора Спортског центра Осечина Драгана Перишића и координатора Канцеларије за младе и председника Општинског спортског савеза Осечине Владимира Радивојевића.

На скупу су поред основаца и предшколаца и њихових учитељица и васпитачица били и родитељи, као и један број мештана. Сви су изразили захвалост инвеститорима и локалној самоуправи што су најзад добили један овакав објекат. Мултифункционални терен је  осветљен рефлекторима и на њему ће поред  ђака и остали мештани моћи да упражњавају омиљене спортске активности као што су мали фудбал, рукомет или баскет и то не само у току дана него и у вечерњим часовима, односно ноћу..

Scroll To Top