VESTI:
Početna / vesti / turizam / NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU:Promocija podgorskih vrednosti
NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU:Promocija podgorskih vrednosti

NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU:Promocija podgorskih vrednosti

Turistička organizacija „Podgorina” na Sajmu turizma u Beogradu nastupila je na zajedničkom štandu sa turističkim poslenicima grada Loznice i opštine Krupanj. Pojavljivanje na najvećoj turističkoj smotri u našoj zemlji iskorišćeno je da se široj javnosti što detaljnije i uspešnije predstave turističke vrednosti opštine Osečina i ovog dela Srbije.

-Početak najavljivanja jubilarnog 10. Sajma šljiva, koji će se održati poslednjeg vikenda u mesecu avgustu, zatim sajamskih brendova proizvedenih od šljive, onda seoskog turizma, kao i naših manifestacija, pre svega kulturno-umetničke smotre „Dve obale jedna Drina” u Peckoj i „Sabora kod topa u Bratačiću”, bili su u prvom planu i privukli su značajnu pažnju sajmaskih posetilaca i učesnika – zadovoljan je Nikola Tomić, direktor TO „Podgorina”.

On se, na osnovu ostvarenih kontakata, nada da će na narednom Sajmu šljiva biti novih izlagača i gostiju. Takođe očekuje veći broj učesnika na podgorskim festivalima, ali i korisnika bogate ponude seoskog turizma ili odmora na selu, s obzirom na veliko interesovanje za mogućnost da se uz odmor i rekreaciju kod ovdašnjih domaćina jeftino obezbedi kvalitetna zimnica.

Scroll To Top