ВЕСТИ:
Почетна / вести / ЗАМЕНА ВОДОВОДНИХ ЦЕВИ
ЗАМЕНА ВОДОВОДНИХ ЦЕВИ

ЗАМЕНА ВОДОВОДНИХ ЦЕВИ

Суграђани који живе у улици Браће Недић , дочекали су да се проблем њиховог водоснабдевања реши, тако што су цеви замењене новим полиетиленским. Због дотрајалости цеви, били су чести кварови у овом делу.
Вредност радова је 4.200.000,00 динара која су обезбеђена буџетом општине Осечина. Извођач радова је Јавно комунално предузеће Осечина.
У разговору са извођачима радова, председник општине Никола Томић је истакао да су правовремено реаговали и идентификовали проблем. Такође, оно што је за наше суграђане најважније, свакако је и чињеница да раније водоснабдевање ниједног тренутка није било нарушено постојањем азбестног цевовода у овом делу варошице. Досадашња искуства су показала да су цеви имале добру унутрашњу изолацију, што је позитивно утицало на квалитет воде. Замена цеви је извршена због њиховог века трајања, честог пуцања, настављања и отока воде.
У плану је да се у наредном периоду остатак азбестних цеви у потпуности замени полиетиленским и у другим улицама где постоје слични проблеми.

Scroll To Top