ВЕСТИ:
Почетна / Uncategorized / Јавни увид у нацрт Просторног плана Републике Србије од 2021. до 2035.године и Извештај о стратешкој процени утицаја Просторног плана на животну средину

Јавни увид у нацрт Просторног плана Републике Србије од 2021. до 2035.године и Извештај о стратешкој процени утицаја Просторног плана на животну средину

Јавни увид у нацрт Просторног плана Републике Србије од 2021.- до 2035. године и Извештај о стратешкој процени утицаја Просторног плана Републике Србије од 2021.-2035. године на животну средину, одржаће се ОД 5.АПРИЛА ДО 5. МАЈА 2021. ГОДИНЕ У ТРАЈАЊУ ОД 30 ДАНА.

Нацрт Просторног плана са комплетом рефералних карата и Извештај о стратешкој процени утицаја плана биће изложени у дигиталном формату на интернет страници Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, као и на интернет страницама управног округа и општине Осечина.

Физичка и правна лица примедбе на Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја могу доставити у писаној форми у току трајања јавног увида, закључно 5. маја 2021. године, и то : јединицама локалне самоуправе или директно Министарству.

На следећем линку можете преузети рефералне карте, нацрт Плана и Стратешку процену утицаја:

https://osecina.com/prostorni-plan.rar

 

Scroll To Top