ВЕСТИ:
Почетна / локална самоуправа / Председник скупштине
Председник скупштине

Председник скупштине

Златија Миличић, председник Скупштине општине Осечина

Златија Миличић, дипломирани правник из Осечине. Она је која за одборника изабрана са изборне листе „Александар Вучић – Србија побеђује”. Рођена је 1958. године у Белотићу, са породицом живи у Осечини. Завршила је гимназију, а потом Правни факултет у Новом Саду. До сада је обављала различите правне послове и дужности (секретар ООУР Алумина у Шиду две године, сарадник за нормативне послове у Општинској управи Осечина годину дана, Општински судија за прекршаје пет година, начелник Одељења за општу управи и друштвене делатности Општинске управе две године, секретар Скупштине општине Осечина и секретар Општинске управе  пет година, судија Општинског суда у Осечини четири године, адвокат шест година, секретар Скупштине годину дана, поново адвокат годину дана, онда секретар „Крушик-Пластике” две године и председница Скупштине општине Осечина у минулом четворогодишњем мандату. Има положен стручни испит за рад у државниим органима и положен правосудни испит. Удата је,  мајка двоје деце и члан Српске напредне странке.

Милица Драјић, заменик председника Скупштине општине

Заменица председнице Скупштине општине  Милица Драјић из Осечине, дипл. инжењер за менаџмент. Рођена је 1957. године у Мачванском Прњавору. Завршила је средњу фармацеутску школу, а затим и Факултет организационих наука у Београду. Запослена је у Апотеци Ваљево на радном месту шефа Апотекарске јединице Пецка. Више од тридесет година живи у Осечини, мајка је двоје деце и није члан ни једне странке.

Младенка Ненадовић, секретар Скупштине општине Осечина

Младенка Ненадовић рођена је 1981. године. Основну школу завршила у Осечини, гимназију у Ваљеву, а Правни факултет у Крагујевцу. Годину дана волонтирала је као адвокатски приправник у Aдвокатској канцеларији Љубисава Гладовић у Осечини, а од 2011. године ради у Предшколској установи „Лане” у Осечини на радном месту секретар установе. Положила је стручни испит за рад у органима управе. Живи у Царини, удата је и мајка двоје деце.

Scroll To Top