ВЕСТИ:
Почетна / локална самоуправа / Чланови Општинског већа
Чланови Општинског већа

Чланови Општинског већа

 Поред председника Општине и његовог заменика, који су по функцији у Општинском већу, нови чланови Већа су:


1. Горан Поповић из Пецке, специјалиста за ТТ мреже. Рођен је 1974. године. Основну школу завршио је у Пецкој, а средњу у Београду. Запослен је у Осечини у Радној јединици „Телекома”, а живи у Пецкој. Ожењен је и отац двоје деце.

2. Горан Спасојевић из Осечине, дипломирани инжењер производног менаџмента. Рођен је 1975. године. Од 2002. године ради у ЈКП „Осечина”  на радном месту шефа механизације и службе одржавања путева. Последње четири године био је члан Општинског већа општине. Ожењен је, отац двоје деце, живи у Осечини.

3. Жељко Грујичић  из Комирића, економски техничар. Рођен је 1978. године. Актуелни је председник Савета МЗ Комирић, тренутно запослен на одређено време на пословима помоћног радника у ОШ „Браћа Недић” – Издвојено одељење у Комирићу. Живи у овом селу у породичној кући са родитељима, неожењен је и без деце.

4. Милорад Радуловић из Комирића, КВ машинбравар . Рођен је 1967. године, а запослен у предузећу „Крушик-Пластика”. У претходна два скупштинска сазива био је члан Општинског већа. Живи у Комирићу у породичној кући са родитељима, неожењен је и  без деце.

5. Живко Саватић из Белотића, рођен 1962. године. Основну школу завршио је у Осечини, а средњу у Лозници. Више од десет година је приватни предузетник, а у два мандата у претходном периоду обављао дужност председника Савета МЗ Белотић. Одборник Скупштине општине Осечина у више мандата.

Scroll To Top