ВЕСТИ:
Почетна / локална самоуправа / Чланови Општинског већа
Чланови Општинског већа

Чланови Општинског већа

 Поред председника Општине и његовог заменика, који су по функцији у Општинском већу, нови чланови Већа су:


1. Жељко Грујичић из Комирића
, економски техничар. Рођен је 1978.године.Члан је Савета месне заједнице Комирић и волонтер Црвеног крста. Запослен је у Образовно-васпитном центру „Осечина“- Издвојено одељење у Комирићу. Живи у Комирићу, неожењен је и без деце.

2. Горан Поповић из Пецке, специјалиста за ТТ мреже. Рођен је 1974.године. Основну школу завршио је у Пецкој, а средњу у Београду. Запослен је у Осечини, у Радној јединици „Телекома“. Живи у Пецкој, ожењен је и отац двоје деце.

3. Драган Чворић из Осечине, дипломирани економиста. Рођен је 1962.године. Од 1988.год. до 2002.год. радио у предузећу „Подгорка“ Осечина, као руководилац продаје,  финансијски директор и шеф рачуноводства. Од 2006.године запослен је у СЗТР „Цане“ Осечина на пословима планирања, организације и руковођења сектором продаје, финансија и рачуноводства, контроле и надзора и едукације запослених. Члан је Савеза рачуновођа и ревизора Србије. Живи у Осечини, ожењен је и отац двоје деце.

4. Зоран Урошевић из Осечине дипломирани машински инжењер из Осечине. Рођен 1968. године у земљорадничкој породици из Гуњака. По завршетку Машинског факултета у Новом Саду, вратио се у родни крај, запослио се у Крушик-Пластици где је 2008. године изабран за генералног директора тог привредног друштва и све до сада без прекида обавља ту дужност. 2019. године уручена му је награда Привредне коморе Србије за пословног лидера 2019. године која је установљена још 1969. године, а која се додељује најуспешнијим
компанијама и појединцима који су ангажовањем и постигнутим резултатима пружили снажан допринос јачању српске привреде и њеној препознатљивости у иностранству. Живи у Осечини, ожењен је и отац двоје деце.

5. Милош Јовановић из Осечине, електротехничар енергетике. Рођен 1976. године. Запослен у ЕПС-у. Дугогодишњи спортски радник, председник Кошаркашког клуба Осечина и члан различитих удружења грађана и хуманитарних организација. Одборник Скупштине општине Осечина у сазиву од 2016-2020.године. Живи у Осечини, ожењен је и отац двоје.

Scroll To Top